Logitech kadınlara özel Aurora oyuncu serisini tanıttı!

0
349 Okunma
Logitech Aurora serisi

Bilgisayar birleşenleri konusunda kalite ve tarzıyla ön plana çıkan Logitech kadınların gönlüne taht kuracak yeni serisini tanıttı. Son dönemlerde renkli tasarımlara yoğunluk veren marka, bu kez oyuncu kadınları odağına aldı. İşte Aurora serisinde yer alan yeni ürünler.

Logitech Aurora serisini tanıttı

Logitech Aurora serisi

Oyun dünyasında genellikle erkeklerin adı anılsa da kadınlar bu konuda büyük başarılara imza atıyor. Tasarım olarak çok zarif olmayan oyuncu aksesuarları son yıllarda çeşitli alternatiflere kavuştu. Bu konuda yeni bir seri ile pazara ışık tutan Logitech, tasarım harikası 4 ürünü tanıttı. G735 kablosuz oyun kulaklığı, G715 kablosuz oyun klavyesi, G713 kablolu oyun klavyesi ve G705 kablosuz oyun faresi olarak sıralanan yeni cihazlar renkleri ile içinizi açacak. Aurora serisi hakkında “Kendi tarzınız ile oynayın” ifadelerini kullanan Logitech, ürünleri hakkında şu ifadelere yer verdi;

“Dikkatleri üzerinize çekin. Yeni dünyalar keşfedin. Eğlenin. Benzersiz konforu, göz alıcı estetiği ve oyun sınıfı performansı ile bu koleksiyon, oyununuzu en iyi şekilde oynamanız için gereken her şeye sahiptir.”

Görüntüsü gibi teknik özellikleriyle de ön plana çıkan serinin özelliklerinden kısaca bahsedelim. LED aydınlatmalara sahip kablosuz oyun kulaklığı, yerleşik mikrofon ile ses akışı sağlıyor. Ortalama ses düzeyinde 16 saate kadar performans sunan kulaklık Pembe ve beyaz renklerden oluşuyor. Serinin bir diğer ögesi kablosuz mouse, Yine LED aydınlatmalar ile süslenmiş. 8.200 DPI hassasiyet seviyesine sahip ürün LED ışıklarla birlikte 40 saatlik kullanım süresine sahip. Gelelim serinin son ürünleri klavyelere. Kablolu ve kablosuz olmak üzere iki şekilde tercih edebileceğiniz ürünler benzer tasarımlar ile sunuluyor. Bulut şeklindeki bilek desteği ile konforunuzu arttıran klavyeler pembe beyaz renklerden oluşuyor. Klavyede sayılar için özel bir alan bulunmuyor. Eğer sayılarla işiniz varsa ekstra bir aparat alarak onları da kullanabilirsiniz.

Logitech Aurora serisi

Henüz Türkiye satışı ve fiyatları açıklanmayan Aurora serisinin yurt dışı fiyatları açıklandı. Ürünler için ödemeniz gereken rakamlar; G715 için 200 dolar, G735 için 230 dolar, G713 için 170 dolar, G705 içinse 100 dolar şeklinde.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz