Zaman kazandıran Siri kestirmeleri

0
893 Okunma

Siri kestirmeleri en çok kullandığınız uygulamalarda her gün yaptığınız işlemleri tek bir dokunuşla veya Siri‘den isteyerek hızlıca yapmanıza olanak sağlar. Bu içeriğimizde sizler için zaman kazandıran Siri kestirmelerini derledik.

Aralıklı alarmlar

Zaman kazandıran Siri kestirmelerinin ilki aralıklı alarmlar. Bu kestirme aralıklarla birden çok alarm kurmanıza yardımcı olur. Uygulama üzerinden alarmların başlangıç ​​saatini ve sayısını seçtiğiniz taktirde Siri sizin için tüm bu alarmları kuracak ve etkinleştirecektir. Alarmlar otomatik olarak 5 dakika aralıklarla ayarlanır ancak dilerseniz bu aralığı ayarlardan değiştirebilirsiniz.

Yol tarifi

Telefonunuza ev adresinizi eklediyseniz, bu kestirme sizi güvenli bir şekilde evinize geri götürmek için nerede olursanız olun yol tarifini başlatır.

Çalma listesi

Müzik dinlemek istiyor ancak ne dinleyeceğinize karar veremiyorsanız Siri’ye “En İyi 25 Çalma Listesini Yap” deyin, size hangi uygulama üzerinden çalmasını istediğinizi soracaktır. Herhangi birini seçtikten sonra uygulama en çok çalınan 25 parçanızı bir araya getirecektir.

zaman-kazandiran-siri-kestirmeleri-1

Konumu paylaş

Zaman kazandıran bir diğer Siri kestirmesi “Konumu paylaş” güvenlik açısından harika. Yapmanız gereken tek şey Siri’den konumunuzu paylaşmasını isteyin, o da bunu seçtiğiniz kişiye SMS mesajıyla göndersin.

Google translate

Bu kestirme ile Google’ın dil çeviri sitesini kullanarak telefonunuza uygulamasını indirmeden kolayca çeviri yapabilirsiniz.

Yazıları kaydet

Yazıları kaydet kestirmesi ile internet sayfalarındaki herhangi bir yazıyı notlarımıza otomatik olarak kaydedebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz