Zararlı maddeleri havada tespit eden LG klima!

0
219 Okunma

Elektronik aletleri ile insanların hayatını kolaylaştıran LG, yeni klimasını tanıttı. InnoFest Asia 2019 etkinliğinde yeni tam ölçekli hava temizleme özelliğine sahip LG DUALCOOL isimli klimasını tanıtan şirket, evde rahat hava alınmasına yardımcı oluyor. Peki, yeni LG klima neler yapabiliyor?

Yeni LG klima DUALCOOL!

DUALCOOL içinde yer alan LG Hava Arındırıcı Sistem, İyon Difüzörü ve Mikro Toz Filtresi sayesinde havada uçan partikülleri kolayca ortamdan uzaklaştırabiliyor. PM 1.0 sensör ise havadaki zararlı maddeleri tespit edebiliyor.

Yeni LG klimanın üzerinde bulunan sade ve renkli panel, havanın temizlenip temizlenmediği ve iç mekan hava kalitesi konusunda kullanıcıyı bilgilendiriyor. Yeni nesil klima aynı zamanda geleneksel klimalara göre daha fazla enerji tasarrufu sağlamasıyla da öne çıkıyor. Comfort Air Modu bulunan klima, bu modda hava akışının yoğun etkilerini önlüyor ve vücut sıcaklığında ani bir düşüşe neden olarak evdekilerin kendini rahat hissetmelerine yardımcı oluyor.

Yeni klima Asyalı tüketicilerin beğenisine sunulacak. İlerleyen aşamada diğer pazarlarda da kendine yer bulacak mı? Zaman içinde göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz