Ayakkabı şarj olur mu? Yeni nesil ışıklı ayakkabıyı inceledik!

0
1.943 Okunma

Skechers ışıklı ayakkabı incelememiz ile karşınızdayız. Şarj olmasıyla dikkat çeken yeni nesil ışıklı ayakkabı hangi yeteneklere sahip?

Bundan 10 yıl öncesinin popüler teknolojisi ışıklı ayakkabılar, günümüze kadar gelmeyi başardı. Biz de bu ayakkabılardan birini satın alıp, inceledik. Skechers markasının yeni nesil ışıklı ayakkabısı neler yapabiliyor?

Skechers tarafından üretilen ayakkabıların en önemli özelliği USB girişine sahip olması. SKECHERS S Lights: Energy Lights isimli ayakabı çocukların stilini teknoloji katması ile öne çıkıyor. Amerika’da bulduğumuz bu ayakkabıyı sizler için inceledik.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan incelememize geçelim. İyi seyirler…

Yeni nesil ışıklı ayakkabılar moda olur mu?

Bu sorunun yanıtını vermek zor ancak teknolojinin geldiğini nokta açısından bu ayakkabıların oldukça dikkat çekici olduğunu söyleyebiliriz. Şeffaf orta tabana sahip ayakkabıların kenar şeridi LED ışıklarla donatılmış durumda.

Dil kısmında Başlat düğmesi bulunan ayakkabıda bu düğmeye bastığınızda orta taban ışıkları sabit Kırmızı Alev renginde yanıyor. Ayrıca ışık rengi de her basışta değişiyor. Yedi rengin bulunduğu Energy Lights ayakkabılar dil kısmından şarj edilebiliyor. Bunun için yanında verilen USB girişini kullanmak yeterli.

Hem erkek hem de kız çocukları için satın alınabilen ayakkabının ülkemizdeki fiyatı yaklaşık 360 TL civarında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz