10. yıla özel Instagram simgelerini değiştiriyor!

0
1.236 Okunma

Son zamanların en popüler sosyal medya uygulaması Instagram 10. yılına özel kullanıcılarına yeni bir özellik hazırladı. Hazırladığı bu özellik sayesinde ana ekranınızdaki Instagram simgesini değiştiriyor. Peki Instagram simgesi nasıl değiştirilir? Sizin için adım adım anlattık…

Instagram simge değiştirme nasıl yapılır?

İlk olarak yapmanız gereken en önemli şey cihazınızdan Instagram uygulamasını açmak ve profilinize girmek. Profil kısmınızda bulunan sağ üst kısımdaki üç çizgi çubuğuna tıklayın. Buradan ayarlar kısmını seçin. Daha sonra ekranı aşağı kaydırmaya başlayın. Burada bazı emojiler göreceksiniz. Kaydırmaya devam edin. Son aşamaya geldiğimizde ise Instagram’ın uygulama simgesi bölümü açılacaktır. Buradan istediğiniz simgeyi seçerek ana ekranınızdaki Instagram simgesinin değiştirebilirsiniz.

Instagram simge

Instagram harita özelliği geri döndü!

Instagram’ın yaptığı bir diğer hamle ise eskiden kullanılan haritalar kısmını aktifleştirmek. Photo Maps olarak isimlendirilen uygulama kullanıcıların paylaştıkları fotoğraflardan konumunu gösteriyordu. Bundan sonra Instagram’ın geliştirdiği haritalar özelliği sayesinde fotoğrafların haritalara konumlandırılmış şeklini Instagram Hikâyeler’in arşiv kısmında göreceğiz. Bunun dışında istenildiğinde hikayelerin haritası, takvimde de gösteriliyor.

Otomatik yorum gizlenecek!

Otomatik yorum gizleme de Instagram’a gelen diğer bir özellik. Bu özellik ise kurallara uymayacak şekilde yorum yapan kişilerin yorumlarının Instagram tarafından gizlenmesini sağlıyor. Yani rahatsız edici yorumlar bu özellik ile birlikte engellenip son bulabililr.

En çok indirilen uygulama hangisi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz