Blackpink belgeseli yakında Netflix’te

1
2.967 Okunma
blackpink belgeseli, Blackpink: Light up the Sky,

En ünlü K-pop kız grubu Blackpink için Netflix’te bir belgesel yayınlanacak. Başarılı ve popüler grubun stajyerlik yıllarından global başarılarına ilerleyen süreci anlatacak olan belgeselin ismi Blackpink: Light up the Sky olacak. Netflix’te yayınlanacağı belirtilen Blackpink belgeseli grubun sadece Koreli değil tüm dünyadaki hayranlarını heyecanlandırdı.

Netflix’te yayınlanacak olan Blackpink belgeseli fragmanı

K-pop olarak adlandırılan Güney Kore müziği sadece ülke içinde değil tüm dünyada dinleniyor. Ülkenin bir diğer grubu BTS ile adını duyuran K-pop global çapta büyük başarı yakalayarak inanılmaz derecede fazla bir hayran kitlesine sahip. Özellikle sosyal medyayı aktif kullanan hayranlar, BTS ve Blackpink grupları için birçok etkinlik düzenleyerek dünya gündeminde kendilerinden sürekli olarak bahsettiriyorlar.

BTS kadar olmasa da yine çok fazla sevilen grup Blackpink, en son Selena Gomez ile yaptığı ”Ice Cream” şarkısıyla müzik listelerine üst sıralardan girmişti. Daha önce de yayınladıkları ”How You Like That” şarkısıyla uzun süre zirvede kalan grup bu başarı hikayesini bir belgesel ile taçlandıracak. Fragmanı yayınlanan Blackpink: Light up the Sky ismindeki belgesellerinde bu başarı süreçleri işlenecek. Netflix tarafından Youtube’da fragmanı yayınlanan belgeselin sadece 1 günde izlenme sayısı tam 515 bin oldu.

Matrix 4 ne zaman yayınlanacak?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz