100 milyar dolarlık servetiyle Mark Zuckerberg

0
582 Okunma
Mark Zuckerberg net serveti

Dünyanın en zenginleri arasında yer alan Mark Zuckerberg, yeni açıklanan rakamlarla birlikte 100 milyar dolarlık servete ulaştı. Bu rakama şu anda Zuckerberg’in yanında, Amazon CEO’su Jeff Bezos ve Microsoft kurucu ortağı Bill Gates, ulaşabilmiş durumda. Yani 100 milyar dolar değerinde servete sahip olan üç kişi bulunuyor. Mark Zuckerberg net serveti ile dikkat çekiyor!

Mark Zuckerberg net serveti ile en zenginler arasında

Hatırlarsınız yakın zaman önce, Instagram yeni TikTok benzeri özelliği olan Reels özelliğini kullanıma sunmuştu. Türkiye’de de aktif olarak kullanılan bu özelliğin ardından Facebook’a bağlı Instagram’ın hisselerinde bir artış oldu. 100 milyar dolarlık servete bu özelliğin eklenmesiyle kolayca ulaşan Zuckerberg, görenleri şaşırtıyor.

Yeni Bloombergi raporuna göre, Zuckerberg’in bu serveti onu sayılı insanlar arasında sokuyor. Instagram Reels özelliğinin ardından gelen bu servet artışı ise oldukça iyi görünüyor.

Bunun yanında geçen hafta büyük teknoloji şirketleri yargılanmış, Apple ve Amazon gibi şirketlerin CEO’ları rekabet endişeleri sebebiyle yargılanmışı. Facebook CEO’su Zuckerberg de bu davada yargılananlar arasındaydı. Bu kötü imajın ardından gelen bu servet artışıyla gözler yine Mark Zuckerberg’e döndü.

Facebook Messenger için gelecek iOS desteği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz