Facebook Messenger için gelecek iOS desteği

0
178 Okunma
Facebook Messenger-Facebook Messenger iOS destegi-01

Dünyada hala milyonlarca insan tarafından kullanılan Facebook Messenger uygulaması için iOS kullanıcıları yeni bir desteğe kavuşuyor.

Şirket Messenger için kullanıcıların mesajlarını meraklı gözlerden daha iyi korumasını sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. Bu özellik etkinleştirildiğinde, telefonun kilidi açılsa bile kullanıcıların gelen kutularını görüntülemeden önce Face ID, Touch ID veya parolalarını kullanarak doğrulamak gerekecek.

Facebook Messenger-Facebook Messenger iOS destegi-02

Facebook Messenger için gelecek iOS desteği

Söz konusu özellik şu an için test aşamasında olsa da kullanıcılar için daha güvenli bir mesajlaşma deneyimi vadediyor. Uygulamaların birçoğu artık güvenlik noktasında geliştirme ve güncelleme yayımlıyor. Bu sebeple Facebook gibi güvenlik sorunlarıyla gündeme gelen bir platformun ekstra güvenlik için adımlar atıyor olması kullanıcıları rahatlatıyor olabilir.

Özellik nasıl kullanılacak derseniz: Uygulamadan çıkıldığında Face ID, Touch ID veya parola 1 dakika, 15 dakika ya da 1 saat sonra gereksin gibi bir özelleştirme sunuluyor. Bu akıllara App Store’dan bir şeyler indiren kullanıcılar için kimlik doğrulamasını sorma ya da şifre ekranına geçme özelliğini getiriyor.

Facebook Messenger kontrolü ailelere veriyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz