105 bin liralık çanta alan Danla Bilic eleştiri aldı!

0
1.544 Okunma
Danla Bilic 105 bin liralık çanta, danla bilic hermes çanta,

Ünlü youtuber ve influencer Danla Bilic, doğum gününde kendine 105 bin liralık Hermes marka çanta aldı. Yaptığı çoğu hareketle sosyal medyanın sürekli gündemine oturan ünlü youtuber kendine aldığı hediye için eleştiriler de aldı. Bu kadar çok eleştirilme sebebi haberimizde…

Danla Bilic 105 bin liralık hermes çanta alınca yine çok konuşuldu

Son yıllarda yeni medya her konuda geleneksel medyanın önüne geçmiş durumda. Hem reklamlar hem de bilinirlik açısından geleneksel medyanın eski etkisini kaybetmesinin nedeni toplumun yeni medya ünlülerini daha fazla benimsemesi. Örneğin, Danla Bilic gibi sosyal medya fenomenleri çoğu geleneksel medya ünlüsünden daha çok tanınıyor ve seviliyor.

Danla Bilic 105 bin liralık çanta, danla bilic hermes çanta,

Fenomenlerin hem youtube üzerinden gelir sağlamaları hem de yaptıkları birçok reklam anlaşmaları en az diğer ünlüler kadar maddi durumlarının iyi olduğunu gösteriyor. Ancak fenomenlerin bu şekilde pahalı şeyler almasının toplum tarafından kabul edilmemesinin en büyük sebebi toplumun sosyal medya fenomenlerini içlerinden biri gibi görmesi. Bu durum da toplum tarafından yeni medya ünlülerinin, geleneksel medya ünlülerinden daha fazla baskı altında kalmasına neden oluyor.

2020 Nobel Kimya Ödülü iki kadın araştırmacıya gitti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz