Instagram’ın yeni arşiv özellikleri kullanıma sunuldu

0
219 Okunma
instagram'ın yeni arşiv özellikleri, instagram arşiv,

10. yılına özel yenilikler yapan sosyal medya platformu Instagram, uygulama simgesini değiştirmesinin yanında arşiv bölümünde de yeniliklere gitti. Kullanıcılarını bu özelliklerle heyecanlandıran sosyal medya devi arşiv bölümünü  3 ayrı kısma ayırdı. Instagram’ın yeni arşiv özellikleri detaylarıyla haberimizde…

Instagram’ın yeni arşiv özellikleri kullanıcılara sunuldu

Instagram, kendini sürekli olarak yenilemeye devam ediyor. Şirket, geçtiğimiz gün 10. yılına özel yeni özelliklerini kullanıcılarının hizmetine açtı ve eğlenceli anlar yaşattı. Bu özelliklerden biri de uygulamanın simgesinin eski simgelerle ve yeni tasarımlarla istenildiği gibi değiştirilmesi. Bunun yanında arşiv bölümünde de birçok yenilik yapıldı ve arşivde olan hikayeler tarihlerine ve konumlarına göre ayrılarak takvim ve harita üzerinde gösterildi.

instagram'ın yeni arşiv özellikleri, instagram arşiv,

 

Arşivde kalan hikayeler ilk kısımda normal arşiv görüntüsü şeklinde, ikinci kısımda takvim üzerinde küçük simgelerle  görüntüleniyor. Üçüncü kısımda ise konum paylaşılan hikayeler harita üzerinde görünüyor. Bu şekilde görünüm olarak da dikkat çeken yeni özellik kullanıcılar tarafından da oldukça beğenildi. Instagram, arşiv güncellemesiyle anılarını görmek isteyen kişileri takvim ve harita üzerinde daha gerçekçi görünmesini sağlayarak zaman yolculuğuna çıkarıyor desek yanılmış olmayız.

105 bin liralık çanta alan Danla Bilic eleştiri aldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz