2 saatte şarj olan elektrikli bebek arabası geliyor

0
672 Okunma
bebek arabaları

Geleceğin araçlarının elektrikli olduğuna şahitlik ediyoruz. Şimdi ise karşımızda Bosch ile bebek arabalarının da elektrikli olması fikri var. eStroller bebek arabaları elektrikleniyor. Elektrikli bebek arabası ebeveynlerini hayatını kolaylaştıracak diyebiliriz.

Elektrikli araçların günümüzde lider bir pozisyona geçtiğini söylemek yanlış olmaz. Akıllı ev teknolojilerine yaptığı yatırımlarla karşımıza çıkan Bosch, yeni bir ürün geliştirdiğini duyurdu. Araçta batarya, elektrikli motorlar ve sensörler yer alıyor.

Elektrikli bebek arabası 2 saatte şarj oluyor

Tıpkı elektrikli scooter ve elektrikli bisikletler gibi üretilen bu bebek arabaları da akıllı bir uygulamaya bağlanıyor. Bu sayede aracın takibi de kolaylaşıyor. Ebeveynlerin yokuş aşağı ya da yokuş yukarı sürüşlerini kolaylaştırmayı hedefleyen bu fikir birçok açıdan da kolaylık sağlayacak gibi duruyor.

Elektrikli bebek arabası tıpkı diğer elektrikli araçlar gibi, belirli bir km’ye kadar aktif kullanım sunuyor. 2 saat gibi bir sürede bataryası dolan bu aracı eğer kullanırken şarjının bittiğini görürseniz endişelenmeyin, zira şarjı bittiğinde normal bir bebek arabasına dönüşüyor.

Fren ve ani hareketleri minimum düzeye indirecek bu araç sayesinde ebeveynler bebek arabalarını daha kolay kontrol edebilecek. Biraz yukarıda bu sistemin bir uygulama ile geldiğinden bahsetmiştik. Uygulama sayesinde bebek arabanızı herhangi yabancı birisi kullanmaya kalkarsa ayarlanan alarm sistemi ötmeye başlayacak. Güvenliğe de odaklanmış olan Bosch bu araç ile farklı bir bakış açısı kazandıracak gibi duruyor.

Elektrikli Scooter’lar kendilerini şarj istasyonlarına götürecek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz