2019 iPhone isimleri belli oldu

0
179 Okunma

Kısa bir süre sonra Apple’ın tanıtması beklenen üç yeni iPhone modeliyle ilgili bilgiler açığa çıkmaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre 2019 iPhone isimleri belli oldu.

https://pembeteknoloji.com.tr/android-qya-alismak-icin-gereken-sure-aciklandi-19283/

2019 iPhone isimleri

2019 iPhone modellerinin isimleri ortaya çıktı

Tanıtılacak yeni iPhone modellerinin özellikleriyle ilgili birçok bilgi ortaya çıkmasına rağmen isimleri hakkında bir bilgi bulunmuyordu. Geçtiğimiz günlerde bu isimlerle ilgili birçok iddia da ortaya atılmıştı.

Amazon’da yetkili satış mağazası bulunan ve  iPhone kılıfı satan ESR isimli firma, iPhone’un 2019 modellerinin isimlerini açıkladı. Buna göre yeni modellerin isimleri iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olacak gibi duruyor.

Google Chrome alternatifi 5 tarayıcı

ESR’nin yayınladığı listeyi incelediğimizde iPhone 11’in iPhone XR’ın bir üst modeli olacağı görülüyor. 6,1 inçlik LCD ekrana sahip olan iPhone 11, iki adet kamerayla birlikte geliyor. iPhone 11 Pro olarak isimlendirilen cihazın, iPhone XS modelinin, kare kamera yapısı içerisinde üç kamera lensini bulunduracak ağabeyi olduğu işaret ediliyor. 6,5 inçlik modelin de iPhone 11 Pro Max olarak isimlendirilmesi bekleniyor.

Önceki yıllarda iPhone tanıtımlarından hemen önce ortaya çıkan bilgilerin çoğunun doğru olduğunu belirtelim. Ancak, bu isimlerin doğruluğunu teyit etmek için yine de Apple’ın resmi tanıtımını beklemek gerekiyor.

Kaynak: ShiftDelete.Net

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz