2020 yılının iPhone Fotoğraf Ödülleri’nin kazananı!

0
396 Okunma
2020 yılının iPhone Fotoğraf Ödülleri

2020 yılının iPhone Fotoğraf ÖdülleriApple’in iPhone ile çekilen fotoğraflara verdiği ve her yıl düzenlenen fotoğraf ödüllerinin kazananları belli oldu. iPhone Fotoğraf Ödülleri bundan tam 13 yıl önce başladı ve her yıl düzenli olarak yapılmaya devam ediyor. Mobil fotoğrafçılığı göstermek açısından önemli olan bu yarışma oldukça renkli karelere sahne oluyor.

2020 yılının iPhone Fotoğraf Ödülleri kazananları

iPhone Fotoğrafçılık Ödülleri’nin kazananı açıklandı ve kazanan fotoğraf iPhone X ile çekildi. Yalnızca iPhone veya iPad ile çekilen fotoğraflar için yapılan bir yarışma olan 2020 iPhone Fotoğraf Ödülü’nün kazananları açıklandı. İnternet sitesinde açıklanan yarışma sonuçlarına göre, büyük ödülün kazananı ve yılın fotoğrafçısı da belli oldu.

2020 yilinin iPhone Fotograf odulleri-00

Büyük Ödül Kazananı ve Yılın Fotoğrafçısı Ödülünü İngiltere’den sokak fotoğrafçısı Dimpy Bhalotia’ya ‘Flying Boys’ isimli fotoğrafıyla alıyor. Perspektif açısından çok başarılı olan fotoğraf siyah beyaz renklerde çekilmiş.

Artsiom Baryshau
Artsiom Baryshau

Büyük ödül ve yılın fotoğrafçısının yanında yılın birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan kişiler bu derecelerin yanında aynı zamanda Apple Watch kazanıyor.

2020 yilinin iPhone Fotograf odulleri-03
Geli Zhao

Bu yılın birincisi ise Belarus’tan Artyom Baryshau oluyor. İkincilik koltuğunda ise Çin’den Geli Zhao, iPhone XS Max’e çekilen isimsiz bir görüntü ile yer alıyor. Irak’tan Saif Hussain da siyah beyaz bir fotoğraf ile üçüncü oldu ve bu fotoğraf iPhone X ile çekildi.

Saif Hussain
Saif Hussain

2020 yılının iPhone Fotoğraf Ödülleri kazananları belli olmasının yanında gelecek yılın fotoğrafçılık ödülleri için de geri sayım başladı. 2021 iPhone Fotoğraf Ödülleri için son başvuru tarihi 31 Mart 2021 ve tüm detaylar resmi sitede yer alıyor.

Voicemod sesinizi değiştirmek için iPhone’a geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz