Voicemod sesinizi değiştirmek için iPhone’a geliyor

0
1.709 Okunma
Voicemod mobil uygulama-ses degistirme uygulamasi

Ses değiştirme uygulaması olan Voicemod normalde sadece PC tarafında kullanılıyordu. Şimdi ise Voicemod mobil uygulama olarak karşımızda. Şu an için iPhone kullanıcılarına sunulan mobil uygulama ilerleyen günlerde Android kullanıcıları için de sunulacak.

Ses değiştirme uygulaması Voicemod mobil uygulama olarak karşımızda

Voicemod normalde bir PC uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sesinizi Darth Vader, T-Pain ve daha fazlası olarak değiştirmek için iPhone’a geliyor.

Popüler ses değiştirme uygulaması Voicemod iPhone kullanıcılarına sunuluyor.  Voicemod Clips, iPhone kullanıcıları ve yakında Android kullanıcılarının kısa video ve ses kayıtları için seslerini değiştirmelerine izin veren yeni bir mobil uygulama. Uygulamanın en güzel yanı ise reklam ve benzeri içeriklerin olmaması ve ücretsiz olarak sunuluyor olması.

Eğlencesi ses kayıtları oluşturmak için çeşitli ses filtreleri arasından seçim yapabilirsiniz. PC için masaüstü uygulamasına benzer şekilde, Voicemod Clips, bir düğmeye dokunarak sesinizi gerçek zamanlı olarak değiştiren çeşitli farklı sesler arasından seçim yapmanıza olanak sağlıyor. Bunun yanında video kaydı da yapabiliyorsunuz.

Voicemod mobil uygulama-ses degistirme uygulamasi

Uygulamada Darth Vader benzeri güçlü ve tanıdık seslerden T-Pain’e kadar pek çok ses bulunuyor. Kayıtlar 60 saniye uzunluğunda olması gerekiyor ve diğer çeşitli mobil uygulamalarda paylaşmayı kolaylaştırmak için video olarak kaydediliyor. Gerçekçi olması adına sesleri bulunan kişilerle özel olarak çalışan uygulama geliştiricileri bu noktada mobil uygulamanın daha başarılı hale gelmesini sağlıyor.

Voicemod, gerçek olmayan sesleri yapay zeka ve dijital sinyal işleme teknolojilerinin bir kombinasyonu şeklinde kullanıcılara sunuyor. Voicemod Clips’ın iPhone için geliştirilen versiyonunu Apple App Store’dan indirebilirsiniz ve Android uygulamasının önümüzdeki günlerde Google Play Store’da yer alacağını belirtelim.

iOS 11 ile birlikte Siri’nin sesi değişiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz