2023’ün en iyi dikey süpürgeleri

0
5.307 Okunma

Elektirikli süpürgeler, 1906 yılından bu yana hayatımızda. Yaklaşık 120 yıldır evlerin vazgeçilmezi olan bu teknoloji, vaktinizi çok harcamadan temizlik yapmanızı sağlıyor. Kablolu, kablosuz ve robot süpürge gibi çeşitleri yer alan ürün çoğu zaman evlerdeki en büyük yardımcı oluyor. Peki bu seçenekler arasında 2023’ün en iyi dikey süpürgeleri hangileri! İşte listemiz!

2023’ün en iyi dikey süpürgeleri

Dyson V11 Absolute Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge

Son yılların en popüler markalarından biri olan Dyson, birçok farklı ürünle karşımıza çıkıyor. O ürünlerden biri de iddialı olduğu Dyson V11 Absolute Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürge oluyor.

Dyson V11 Absolute Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge

60 dakikada tam şarj olabilen süpürge yaklaşık 5 saat boyunca kesintisiz bir şekilde çalışabiliyor. 0,76 litre toz kapasitesi olan cihazda hepa filtresi ve siklon filtre bulunuyor. Bunun yanı sıra filtre bakımı, kalan çalışma süresini, tıkanıklık bildirimlerini ve güç modunu gösteren bir LED ekran yer alıyor.

Tak çıkar pille de çalışabilen ürün dikey süpürge alanında sıklıkla tavsiye ediliyor. Fiyatı farklı sitelerle değişmekle birlikte 10.000 TL olarak yer alıyor. Dyson’ın diğer ürünleri de oldukça ilgi çekici onlara da bakabilirsiniz.

Phlips 8000 XC8049/01 Kablosuz Şarjlı Dikey Süpürge

Hollanda’lı şirket yıllardır ülkemiz piyasasında yer alıyor. Dikey süpürgeleri de oldukça çok beğeniliyor. 8000 Serisinde yüksek emiş gücüne sahip süpürge 360 derece dönebilen başlığıyla geliyor.

PHILIPS XC8049/01 Şarjlı Dik Süpürge Gri / Lacivert

En ince detayları bile farklı başlıklarla kolayca temizleyebileceğiniz bu süpürge 70 dakika boyunca çalışabiliyor. Bunun yanı sıra işleminiz bittiğinde ise 5 saatte tam şarj oluyor.

Akıllı dijital ekran sayesinde filtre bakımı, kalan çalışma süresini, tıkanıklık bildirimlerini aksatmadan burada görebiliyorsunuz. Fiyatı ise farklı sitelerde değişmekle birlikte 7.000 TL olarak yer alıyor.

Fakir Franky Dikey Şarjlı Kablosuz Süpürge

Hafif olması ile kolay taşınır olan Fakir Franky aynı zamanda şarjlı ve torbasız bir süpürge. Uzun ömürlü bir ürün olmasının yanı sıra yüksek performanslı bir motoru da var.

Fakir Franky Dikey Şarjlı Elektrikli Süpürge Fiyatı ve Özellikleri

Fakat 25 dakikalık çalışma süresi onu rakiplerinden bir adım geriye götürüyor. Bu süre sonunda ise 3 saatte tam şarj olabiliyor.

0,6 litre toz haznesi yanı sıra  yıkanabilir bir filtresi olması rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Oynar başlığı sayesinde görünmez yerlerdeki tozları kolayca süpürüyor. Bir fiyat- performans ürünü olan bu süpürge 3.139 TL olarak satılıyor ve sıklıkla tavsiye edilenler arasında yer alıyor.

Tefal TY6973 X-Pert 3.60 Flex Kablosuz Dikey Süpürge

Diğer ürünlere nazaran farklı bir tasarıma sahip Tefal TY6973 X-Pert oldukça ilgi çekici. Farklı başlıklarla tozdan eser bırakmayacak bu süpürgenin koltuk altına ulaşabilmek için ikiye bükülebiliyor.

Yaklaşık 45 dakika çalışabilen makine 4 saatte tam şarj oluyor. Bununla birlikte 0.5 litrelik toz haznesi bulunan süpürgenin filtresi yıkanabiliyor. Son olarak fiyat performans ürünü diyebileceğimiz makinenin fiyatı 4.700 TL olarak yer alıyor.

Listemizi nasıl buldunuz? Yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz