iPhone’da toplu kişi silme

0
739 Okunma

iPhone telefonlar kolay bir arayüze sahip olması ile kullanıcıların işlerini kolaylaştırıyor. Bu yüzden belki de dünyada en çok satan telefonlar sıralamasında en başta yer alıyor. Fakat bu yüksek donanıma sahip telefonun birçok özelliği bilinmiyor. Onlardan biri de cihazda toplu kişi silme oluyor. Peki iPhone telefonlarda toplu kişi veya mesaj silme nasıl yapılır? İşte cevabı!

iPhone da toplu kişi silme

iPhone’da toplu kişi ve mesaj silme

iPhone telefonlarda toplu kişi ve mesaj silme özelliğini çoğu kişi bilmiyor. Oysaki bu özellik en çok merak edilen ve bilinmesi durumunda çoğu kişinin işlerini kolaylaştıracak öneme sahip. Peki bu işlemi nasıl gerçekleştiriyoruz?

Adım1: Telefonunuzun ana ekranından rehberinize veya mesajlarınıza gidin.

Adım2: Silmek istediğiniz kişilerin üzerine iki parmağınızla dokunun ve yavaşça aşağı kaydırın.

Eğer silmek istediğiniz kişiler art arda değilse tek parmağınızla aşağı kaydırıp tekrar silmek istediğiniz kişinin üzerine gelin ve iki parmağınızla dokunun.

Adım3: Kişileri seçtikten sonra bir saniye üzerine basılı tutun ve silin.

Seçtiğiniz kişileri sadece silmekle kalmayıp aynı zamanda birleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra bu kişileri kopyalayıp herhangi bir mesaj kutusuna veya notlarınıza yapıştırabilirsiniz.

iPhone’da toplu kişi silmenin en kolay yolu bu şekildeydi. Bununla birlikte iCloud ve iTunes hesaplarınız üzerinde kayıtlı olan rehberimizden çoklu silme işlemi yapıp, rehberinizi düzenleyebilirsiniz.

Bu özelliği daha önce görmüş müydünüz. Fikirlerinizi bizimle yorumlar kısmında paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz