300 TL altı 5 bluetooth hoparlör tavsiyesi

0
792 Okunma

Pandemi sebebiyle evde geçirdiğimiz zamanın artması, ev teknolojilerine ayırdığımız bütçenin de artmasına sebep oldu. Televizyon, robot süpürgeler, küçük ev aletleri hemen hemen her evde olan ürünler. Biz bugün müzikseverler için bir liste oluşturduk. Siz de müzik dinlemeyi seviyor ve bir Bluetooth hoparlör almayı planlıyorsanız uygun fiyatlı önerilerimize göz atabilirsiniz.

Uygun fiyatlı bluetooth hoparlör önerisi

Görseli ve performansı ile evinizin baş köşesinde kullanabileceğiniz uygun fiyatlı hoparlörlerden sizde beğendiğinizi online alışverişler ile satın alabilirsiniz.

Philips taşınabilir kablosuz hoparlör BT50B/00

Philips taşınabilir bluetooth hoparlör 

Gürültü önleme fonksiyonuna sahip hoparlör, 300 mV ve 1000 mV aralığındaki giriş sinyallerini kabul eder ve hoparlörlerinizin gürültü nedeniyle zarar görmesini önler. Dahili şarj edilebilir pil, birbirine dolanan güç kablolarıyla uğraşmadan cihazınızı şar edebilirsiniz. Philips taşınabilir kablosuz hoparlör farklı renk seçenekleri ile 200 TL civarına sahip olabilirsiniz.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Huawei Bluetooth Mini Hoparlör

4W güce sahip bu ürün kompakt tasarımı ile her an yanınızda olmaya hazır. günlük su, ter gibi nem dengesine karşı dayanaklı hoparlör 250 TL civarında satılıyor.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Oppo bluetooth hoparlör W/ Clock OBMC03-GR

Oppo hoparlör

Ortalama 8 saat müzik keyfi sunabilen Oppo hoparlör ile kablolu veya kablosuz müzik dinleyebiliyorsunuz. aynı zaman da SD kartınızı kullanarak müzik listenizi hazırda bulundurabilirsiniz. 2 farklı renk seçeneğine sahip ürün 250-300 TL civarında fiyatlara satılıyor.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

JBL Go 2 IPX7 taşınabilir bluetooth hoparlör

JBL Go 2 IPX7 Su Geçirmez Taşınabilir Hoparlör

12 farklı renk seçeneği olan hoparlör, su geçirmezlik özelliği ile de dikkat çekiyor. Müzik severlerin gözde markası JBL taşınabilir hoparlör, dahili gürültü önleyici mikrofonu ile kristal netliğinde telefon görüşmesi yapmanıza imkan sunuyor. Bu hoparlör 5 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunabiliyor. 250 TL gibi bir fiyata ürüne sahip olabilirsiniz.

Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın

Grundig GSB 150 SE Odessa Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

grundig Bluetooth Hoparlör

5,2 W ses çıkış gücüne sahip ürünün 4 farklı renk seçeneği bulunuyor. Toplamda 6-8 saat arası müzik keyfi sunan hoparlöre 250-300 TL civarında sahip olabiliyorsunuz.
Ürünü Amazon Türkiye ile satın almak için tıklayın
Siz de müzik dinlemekten keyif alıyor ve çok yüksek fiyatlar ödemeden bir hoparlör satın almak istiyorsanız listemizdeki ürünlere göz atabilirsiniz. Siz en çok hangi ürünü beğendiniz ?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz