Çocuklarınızın kıyafetlerini kazanca dönüştürün!

0
264 Okunma
bebecruz

Özellikle bebeklik döneminde, belli yaş ataklarında çocuklarımız inanılmaz hızlı büyüyor.  Bin bir heves ile aldığımız kıyafetlerin çocuğunu bir kaç kez giydikten sonra depolara kaldırmak zorunda kalabiliyoruz. BebeCruz sayesinde artık bebeklerimizin küçülen kıyafetlerini kazanca dönüştürebileceğiz.

BebeCruz nedir? BebeCruz nasıl kullanılır?

İkinci el kıyafet satma trendleri arasına özel bir alan olarak giriş yapan BebeCruz, bir ModaCruz girişimidir. ikinci el bebek kıyafetlerinizi satabileceğiniz bu uygulama komisyon ücretinden sizi muaf tutarak bebeklerinizin kıyafetlerini direk kazanca çevirmenizi sağlıyor.

bebecruz uygulaması

Telefonunuza indirebileceğiniz ücretsiz uygulamanın yanı sıra web sitesi üzerinden de satış yapabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken platforma üye olmak ve ürünlerinizin fotoğraflarını yüklemek. Eğer daha öncede ModaCruz üyeliğiniz varsa bu üyelik üzerinden de hesabınızı aktif edebilirsiniz. Tamamen güvenli olan bu sistemde gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilmeniz için ürünü teslim aldığınızda siz onay verene kadar satıcıya para aktarılmıyor. Ayrıca sattığınız ürünler için komisyon ücreti de kesilmiyor.  Üstelik BebeCruz kargo konusunda da bir çok avantaj sağlıyor.  PTT Kargo ile gönderdiğiniz tüm kargolar 3.99 TL , Yurtiçi Kargo seçeneği 5 desiye kadar indirimli 6.99 TL ve MNG Kargo seçeneği ise 5 desiye kadar indirimli 9.99 TL olarak satış kazancına yansıtılıyor. 5 desinin aşılması durumunda, ödenen indirimli fiyata ek olarak +6.90 TL daha satıcının satış kazancına yansıtılıyor.

Çocuklarınız çevrimiçi kumar kıskacında olabilir!

Paltform üzerinden ürün satmak kadar satın almakta avantajlı. Bir çok marka ve çeşidi bünyesinde bulunduran BebeCruz ile dilediğiniz ürünlere kargo ücretsiz ve %100 güvenli olarak ulaşabilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz