34. Güzellik ve Bakım Fuarı detayları açıklandı!

0
248 Okunma

Geçtiğimiz yıl büyük başarıya imza atan Güzellik ve Bakım Fuarı, bu yıl da düzenleniyor. Geçtiğimiz yıl fuarda 600’den fazla yerli ve yabancı marka yer aldı. İşte Türkiye’nin ilk ve en prestijli fuarı olarak adından söz ettiren Güzellik ve Bakım Fuarı’nın ayrıntıları.

Güzellik ve Bakım Fuarı 17-20 Mart tarihinde gerçekleşecek

Güzellik ve Bakım Fuarı

Güzellik sektöründeki firmaları bir araya getiren fuarın 33.’üncüsü geçtiğimiz yıl gerçekleşti. Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda 9-12 Eylül tarihleri arasında yapılan fuarda, 45 ülkeden misafirler yer aldı. Satıcı ve katılımcı toplam 25.741 ziyaretçinin yer aldığı fuar, sektöre ilaç gibi geldi.  Ekonomiye büyük katkı yapan fuar ile ilgili Proje Direktörü Gökhan Büyükataman; “Fuarımız pandemi öncesi seneleri aratmayan bir ivme yakaladı.  Katılımcılarımız fuarı ziyaret eden 10 kişiden 10’una hizmet sattı” şeklinde açıklama yaptı. Ayrıca fuarda yabancı ülkeden gelen misafirlerin yanı sıra kozmetik ve estetik sektöründen birçok öncü firma yer aldı. Oldukça geniş çaplı yapılan fuar da sektörün liderleri alıcıları ile buluştu. Ayrıca sektörde önce birçok firma teknolojik cihazlarını sergiledi. Büyük başarı sağlayan fuar bu yılda Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek. Fuar için gözler 17-20 Mart tarihlerine çevrildi.

Güzellik ve Bakım Fuarı 2

Gelişmiş teknolojik ürünler ile ameliyatsız estetiği mümkün kılan cihazlar, bakım ve gıda ürünleri ile ön plana çıkan fuar; sektörün gözdesi konumunda. Cilt bakım ve güzelliğine dair birçok ürünün duyurulacağı fuarda son teknoloji bakım cihazları yer alacak. Lazer epilasyon cihazları ve diğer medikal estetik ürünler bunlardan sadece bazıları. Güzellik ürünlerinin yanı sıra başka ürünlere de yer verilen fuarda, bazı spor cihazları da olacak. Özellikle spor yapmaya vakit bulmayan kişilerin dikkatini çekecek ürünlerin başında; 30 dakikada yirmi bin mekik çekme etkisi gösteren cihaz yer alıyor.

Güzellik ve Bakım Fuarı

Kadın erkek herkesin dikkatini çekecek fuara katılım ücretsiz. Gelişen teknoloji ve ürünleri yakından inceleyebileceğiniz fuara siz de katılımcı olabilirsiniz. Ayrıca isterseniz fuarda stand açma imkanınız da var. 34.’sü gerçekleşecek olan Güzellik ve Bakım Fuarı; 17-20 Mart tarihleri arasında Lütfi Kırdar Rumeli Salonu’nda olacak. Birçok ülkeden misafirin ağırlanacağı bu fuara satıcı veya katılımcı olarak önceden kayıt oluşturmak için buraya tıklayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz