Robot süpürgeye ihtiyacın var mı?

0
153 Okunma
Robot süpürgeye ihtiyacın var mı

Hayatı kolaylaştıran ve artık evlerin ve ofislerin vazgeçilmez küçük ev aletlerinden olan robot süpürgelerden hala satın almadınız mı? Fiyatları her geçen gün artan süpürgelere bütçe ayırmadan bilmeniz gerekenler var. Robot süpürgeye gerçekten ihtiyacınız var mı? Gelin birlikte karar verelim.

3 soruda Robot süpürgeye ihtiyacın var mı öğren

Eviniz ya da yaşantınız ile uyumlu mu?

Bir süpürge almaya karar verdiğinizde öncelikle evinize bakın. Nasıl eşyalar kullanıyorsunuz ne tip bir süpürgeye ihtiyacınız var? Robot süpürgeler sizden bağımsız olarak çalışır. Hareket ve yakınlık sensörleri olsa dahi zaman zaman yerde konumlanmış eşyalarınıza zarar verebilir. Üstelik küçük detaylarla dolu bir eviniz vara süpürge evinizi tam olarak temizleyemez. Farklı şekilde ayaklara sahip kanepeler, bolca sehpa ve kitaplık, sandalyeler ve hele bir de merdivenler varsa robot süpürgenin temizliği sizi memnun etmeyebilir. Çünkü her temizlik öncesi ve sonrası eşyaları ona göre organize etmeniz gerekiyor.

Tek bir süpürge alacaksınız bu robot süpürge olmamalı

Eğer eviniz için tek bir süpürge almayı düşünüyorsanız bu robot süpürge olamaz. Tek bir tuş ile evi temizleyen süpürgeler harika görünebilir. Fakat asla kendi el süpürgeniz kadar kullanışlı olamaz. Robot süpürgelerin ulaşamayacağı ve derinlemesine temizleyemeyeceği birçok alan bulunuyor.

Bütçeniz bunun için yeterli mi?

Eğer ekstra bir bütçeye sahip değilseniz robot süpürge sizin için bir lüks olabilir. Hali hazırda bir süpürgeniz varken sadece günlük temizliğinizi yapması için yüksek rakamlar ödemek herkesin tercih edeceği bir seçenek değil.

2021’in en çok satan robot süpürgeleri

Kısaca eğer evinizin düzeni ve hayat koşullarınız bunun için uygun değilse bir robot süpürge almamalısınız. Unutmayın mucizevi görünen bu ürünler koltuk aralarını, ulaşılmayan köşeleri, yatakları ve detaylı yerleri temizlemeyecek. O yüzden sadece ek bir süpürge olarak tercih edilebilir. Genel temizliğiniz haricinde sadece günlük temizliği yapmak ve evi temiz tutmak için bu ürünlere yönelebilirsiniz. Sağlık açısından özellikle alerjik rahatsızlığı olanlar için faydalı olan bu süpürgeler, özel durumlar için ilk tercih olabilir. Ayrıca ürünü satın alırken birçok seçeneğiniz bulunuyor. Sadece süpürme, süpürme ve silme, haritalama ve çeşitli özelleştirmelere göre fiyatlar da değişiyor. Eğer satın almaya karar verdiyseniz bunları da göz önünde bulundurmalısınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz