Netflix popüler Marvel dizilerini platformdan kaldırdı

0
318 Okunma
marvel

Netflix bir süredir üzerinde konuşulan Marvel dizilerini bugün itibari ile platformdan kaldırdı. Yeni film ve dizi anlaşmalarını sürdüren ve içerik çeşitliliğini arttıran platform; zaman zaman bazı içeriklerde daralmaya gidiyor. Kaldırmayı planladığı Marvel dizileri için bugün adım attı.

Netflix’ten kaldırılan Marvel dizileri

Sevilen ve büyük hayran kitlesine sahip Marvel dizileri; bugün (1 Mart) itibari ile artık Netflix platformunda yer almıyor. Diziler artık seçili ülkelerde Disney Plus ile izlenebilecek. Dizinin devamı gelirse de benzer şekilde platform içerisinde bulunmayacak. En büyük hayran kitlesine sahip Daredevil, Luke Cage, Punisher, Iron Fist ve Jessica Jones gibi diziler artık bu platformda bulunmuyor. Çok uzun yıllardır yayında olan diziler Netflix tarafında fazla bir eksiklik olarak karşılanmıyor.

Gerilimi zirvede yaşatacak en iyi 10 Netflix filmi

Disney Plus geçtiğimiz yıl içerisinde büyük adımlar atarak birçok pazara yayılma kararı aldı. 2009 yılında Marvel Entertainment şirketini satın alan firma, yakında Türkiye pazarınada da aktif olacak. Bu konuda müjdeyi bir açıklama ile veren Disney Plus açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus, bu yaz 42 ülke ve 11 yeni bölgede hizmete gireceğini açıkladı. Yayına başlayacağı ülkeler arasında Türkiye ile birlikte Güney Afrika, Polonya ve Birleşik Arap Emirlikleri de yer alıyor.”

Dijital içerik sektörü farklı firmaların atılımları ile çeşitlilik kazanıyor. Siz bu sektörde en çok hangisini tercih ediyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz