Güneş enerjisi şarj sorununu çözer mi?

0
211 Okunma

Gün boyunca çevrim içi olmak hem sosyal hayatımızı hem de işlerimizi çok kolaylaştırıyor. Bu durum akıllı telefonları, tabletleri ve laptopları günlük hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline getiriyor. Fakat bazen her şey planladığımız gibi gitmiyor. Önemli bir online toplantının ortasında ya da arkadaşlarımızla sohbet ederken birden şarjımız bitebiliyor. Eğer böyle şarj problemlerini sıkça yaşıyorsanız, size doğa dostu bir marka önerimiz var: Sunbank.

 

Priz arama derdine son!

Sunbank, Türkiye’nin güneş enerjisi odaklı yeni markası olma özelliği taşıyor. Sunbank, yaşamı kolaylaştıran çevreci ürünleri kullanıcılarıyla buluşturmaya da başladı.

Sunbank, güneş enerjisini en etkin şekilde, doğaya ve insana saygılı olarak kullanılacak çözümler üretmeyi hedefliyor. Şirketin CEO’su Veysel Sarıkaya, priz arama derdine çevreci ürünlerle son vereceklerini söylüyor.

Sunbank ürünlerinin özellikleri neler?

“Her zaman devam et” mottosuyla yola çıkan markanın 3 farklı ürün kategorisi bulunuyor. Güneş enerjili şarj aletleri Mars ve SunBag ile kullanıcılar, her yerde enerji ihtiyacını karşılayabilecekler. Mars ile tablet ve cep telefonlarını, Sunbag’ler ile laptoplara kadar daha kapsamlı enerji ihtiyacı duyan cihazlarını şarj edebilecekler.

Bu ürünlere ek olarak SunTune kablosuz hoparlör, 10 dakika güneş enerjisi ile şarj edilip 30 dakika kesintisiz ve kaliteli müzik keyfi yaşatacak. Ayrıca ürün, tüm dış mekanlarda müziğin hep yanımızda olmasını sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz