3D baskı ile müşteri kendi makyaj malzemesini tasarlayabiliyor

0
408 Okunma

3D baskı teknolojileri günümüzde çok gelişti. Artık bu yöntem ile otomobil üretmek bile mümkün. Durum böyle olunca farklı sektörlerdeki oyuncular da yönünü bu tarafa doğru çevirdi. Diğer üretim yöntemlerine göre daha az atık çıkaran 3D baskı teknolojisi şirketlerin sürdürülebilir felsefesini de doğrudan destekliyor. Son olarak Schwan isimli kozmetik şirketi makyaj malzemelerini bu şekilde üretmeye başladığını duyurdu.

Kozmetik dünyasında yeni bir tarz geliştirmeye çalışan şirket, müşterilerine kendi makyaj malzemelerini tasarlama imkanı da veriyor. Sınırsız şekil ve formda üretilebilen malzemeler aynı zamanda müşteri ile marka ilişkisini de sağlamlaştırıyor. Kendi ürününü tasarlayan müşterilerin markaya olan sadakati de artıyor.

Schwan gibi kozmetik markaları artık sürdürülebilir olmanın yollarını aramaya başladı. Şimdilik hem doğadan hem de geometrik şekillerden ilham alan makyaj malzemeleri üreten marka ilerleyen zamanda bu alandaki çalışmalarını genişletecek. Tabiki rekabetin vazgeçilmez olduğu sektörde diğer markalar da benzer yöntemlere başvuracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz