iPhone’da stüdyo kalitesinde müzik dinleten Tidal

0
551 Okunma

Stüdyo kalitesinde müzik içerikleri sunan Tidal isimli uygulama sonunda iOS platformlarına geldi. App Store’dan indirilebilen uygulama müzik tutkunları için farklı bir müzik deneyimi sunuyor. 

Standart sıkıştırılmış müziklerde kalite düşmesi yaşanıyor ve bu doğrudan dinlediğimiz müziğe yansıyor. Tidal uygulaması sayesinde bir şarkının stüdyoda kayıt edilmiş hali ile kulaklarımızın pası siliniyor. Uygulamada şimdilik yalnızca belirli şarkılar için bu özellik mevcut. Yani istediğiniz her şarkının kayıpsız haline ulaşamıyorsunuz. Ancak ilerleyen zamanda uygulama kütüphanesindeki şarkıların artacağı söyleniyor.

Eğer daha önce stüdyo kaydı kalitesinde müzik dinlemediyseniz Tidal’ı indirip bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Tidal, App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. 30 gün boyunca ücretsiz denenebilen uygulama daha sonrasında iki farklı abonelik paketi sunuyor. Bunlardan 15,99 TL’lik paket standart ses kalitesi ile hizmet veriyor. Yüksek kaliteli kayıtlar için ise 34,99 TL’lik paketi satın almak gerekiyor.

Uygulama geçen ocak ayında ilk olarak Android telefonlara sunulmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz