3D+ ile izleyebileceğiniz ilk film “Gemini Man”

0
595 Okunma

Ang Lee’nin yönettiği, Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen başrolde oynadığı “Gemini Man”  yani ” İkizler Projesi” filminin basın gösterimi yapıldı. Aksiyon ve bilim kurgu severlerin heyecanla izleyeceği bu film 11 Ekim 2019′ ta vizyona girecek.

İkizler projesi filminin konusu nedir?

İkizler Projesi, eski bir kiralık katilin peşine düşen klonundan kurtulmak için verdiği mücadeleyi konu ediyor. Henry, işinde uzman olan bir kiralık katildir. Artık bu işlerden kurtulup emekli olmak isteyen ve hayatına yeni bir yön vermek isteyen Henry, bir anda kendisini büyük bir girdabın içinde bulur. Kiralık katil Junior, Henry’in peşine onu öldürmek için gizli bir şekilde düşmüştür. Üstelik peşindeki bu ajan, Henry’den 25 yıl önce alınan genlerle oluşturulan bir klondur. Henry, her hareketini önceden tahmin edebilen bu klonunda kurtulmak için zorlu bir savaş vermek zorunda kalır. Filmin yönetmenliğini, üstlenen Ang Lee daha önce “Pi’nin Yaşamı” ve “Kaplan ve Ejderha” başarılı yapımların  da yönetmenliğini yapmıştır.

gemini man film ile ilgili görsel sonucu

Film hakkında 5 bilgi

3D+  Geleneksel film kare hızının iki katından fazla olan, saniyede 60 kare hıza sahip yeni nesil bir dijital formattır. İzleyicilere daha da derinleştirilmiş ve gerçeğe yakın bir 3 boyut deneyimi sunar.

Saniyede 120 kare çekilen görüntülerden türetilmiş ve her bir saniyede perdeye yansıtılan 60 Kare 3 boyut görüntüsü ile, görüntüleri insan gözünün daha önce hiç tecrübe etmediği derecede yakınlaştırarak izleyiciyi aksiyonun
tam merkezine yerleştirir.

Beklenen an geldi: iPhone 11 ailesinin fiyatları açıklandı!

Daha fazla görüntü, daha fazla derinlik demektir ve izleyicilerin tek karede çok daha fazlasını görüp deneyimlemesine olanak verir.

Performans ve aksiyonun bu geliştirilmiş kombinasyonu sayesinde yapımcının vizyonundaki duygusal yolculuğu ve görselliği tam istediği gibi sunar.

gemini man film ile ilgili görsel sonucu

Görsel hikâye anlatımındaki bu evrim, izleyicilere şu anda bir sinema salonunda yaşanabilecek en gerçekçi sinema deneyimini sunar.

gemini man film ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz