Beklenen an geldi: iPhone 11 ailesinin fiyatları açıklandı!

0
817 Okunma
iPhone 11 ailesinin fiyatı

Eylül ayının en heyecan verici olayları arasında yer alan Apple lansmanının ardından, iPhone 11 ailesiyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Türkiye pazarı için resmi fiyat etiketleri açıklanan iPhone 11‘in  şimdiden en çok konuşulan akıllı telefonlar arasında yer aldığını söyleyebiliriz.

Bu kapsamda etkinlik gerçekleştiği andan itibaren yeni iPhone fiyatları hakkında birçok tahmin yapıldı. En hızlı işlemcinin yanında, en dayanıklı cam kaplama ve profesyonel düzeyde olan video ve fotoğraf kalitesi iPhone 11 fiyatları noktasında merakın artmasına neden olmuştu.

Akıllı telefon bağımlılığı ve görünmeyen yüzü

Türkiye pazarındaki fiyatların yüksek olacağı tahmin edilirken, ailenin en yüksek fiyatlısının tahminleri bile dudak uçaklatmaya yetiyordu. Her şeyin ötesinde resmi olmayan rakamlar da geçenlerde yayılmıştı. Ancak Apple resmi bir duyuru ile iPhone 11 ailesinin fiyatlarını açıkladı. İşte o rakamlar…

iPhone 11 ailesinin fiyatı

iPhone 11 ailesinin fiyatı

iPhone 11 zengin renk seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Toplamda 6 farklı seçenek sunan Apple, bu konuda oldukça bonkör davranmış. Beklendiği gibi iPhone 11 modelinin 64 GB’lık versiyonu Türkiye pazarında 7 bin 299 TL’ye alıcı bulacak. Eğer bu depolama alanı size yetersiz gelirse 128 GB’lık versiyonunuyla 7 bin 749 gibi bir fiyat etiketiyle karşılaşacaksınız. Bununla beraber 256 GB’lık versiyon ise astronomik bir rakamla 8 bin 599 TL olarak fiyatlandırılmış.

Pro ailesinin uygun fiyatlısı iPhone 11 Pro fiyatı

Gelelim iPhone 11 Pro’nun fiyatına. Apple iPhone Pro serisi için iki farklı model sundu. Bunlardan daha uygun fiyatlandırmaya sahip iPhone 11 Pro, karşımıza ailenin en küçük üyesi kadar renk seçenekleriyle gelmiyor olsa da 3 güzel renk ile karşımıza çıkıyor.

iPhone 11 Pro almak istiyorsanız 64 GB’lık depolama alanı için 10 bin 999 TL ödemeniz gerekiyor. 256 GB depolama alanı içinse Apple sizden 12 bin 299 TL ödemenizi istiyor. Bu depolama alanları bana yetmiyor 512 GB’lık versiyonunu alacağım diyorsanız da 13 bin 999 TL’lik fiyat etiketiyle karşılaşacaksınız.

iPhone 11 ailesinin fiyatı

iPhone 11 Pro Max Türkiye fiyatı

iPhone 11 ailesinin en güçlü üyesi olan iPhone 11 Pro Max’in başlangıç fiyatı ise 11 bin 999 TL olarak görülüyor. Ancak bu fiyat 64 GB’lık bir depolama alanı için biçilen miktar. Eğer 256 GB’lık bir 11 Pro Max istiyorsanız, 13 bin 299 TL ödemeniz gerekirken, 512 GB’lık bir depolama alanı için 14 bin 999 TL ödemeniz gerekecek. Yeni iPhone’ları satın almak içinse 18 Ekim tarihini beklemeniz gerekiyor.

Detaylı bilgiler için Apple’ın internet sitesini inceleyebilirsiniz.

Tasarım mı yoksa fiyat mı? Sokağın akıllı telefon tercihleri | Sokak Röportajı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz