iOS tarafında Instagram karanlık mod özelliği kazandı

0
117 Okunma
Instagram karanlık mod

Bir süredir birçok uygulama ile karşımıza çıkan karanlık mod, Instagram için Android kullanıcılarından sonra iOS kullanıcılarına da geldi. Yeni sürümüyle beraber iPhone’larını güncelleyen kullanıcılar Instagram’larının otomatik olarak karardığını gördü. Instagram karanlık mod özelliğini kullanmak için iOS 13 sürümünü destekleyen bir iPhone’a sahip olmanız gerekiyor.

Beklenen an geldi: iPhone 11 ailesinin fiyatları açıklandı!

Instagram karanlık mod ile karanlığın tarafına geçtiniz!

Android cihazlarda ise Android 10 ile karanlık mod kullanabilen kullanıcılara, iOS 13 kullanıcıları da eklendi. Karanlık mod’un hakkında çıkan olumsuz yorumlar hala devam ederken, Instagram da bu moda resmen geçti diyebiliriz. iOS tarafında yerleşik bir özellik olarak güncellemeyle gelen özellik şu an için kapatılmıyor.

Kapatmak isteyen kullanıcılar için ilerleyen zamanlarda belki de böyle seçenek sunulacak olabilir ancak şu an için Instagram uygulamasının son sürümünü indirenler ve iOS 13’e sahip olan kullanıcılar karanlık moda otomatik olarak geçiş yapmış oluyor.

Mobil uygulamaların ünlü ters mühendisi olan Jane Manchun Wong, Android kullanıcılar için Instagram’ın eski haline dönmek amacıyla bir seçenek sunulduğunu da yazmıştı. Aynı durum ilerleyen günlerde iOS kullanıcılarına da böyle bir seçenek sunulabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz