Snapchat’ten FaceApp atağı!

0
1.142 Okunma

Bu yılın başlarında, insanları yaşlandırabilen FaceApp filtresi viral olmuştu. FaceApp uygulaması, başta Instagram, Twitter ve Facebook olmak üzere hemen hemen tüm sosyal ağlarda popüler olmayı başardı. Hatta sosyal medya kullanıcılarının yakın bir zaman diliminde en çok kullandığı uygulama oldu desek yanlış olmaz. Görünen o ki Snapchat bu popülerlikten yaralanma peşinde…

Öyle ki Kylie Jenner, Brendon Urie, Justin Bieber, Selena Gomez ve Shawn Mendes gibi dünyaca ünlü popüler birçok ismin dahil olduğu FaceApp akımına Türkiye’deki ünlü isimler de dahil oldu.

Tüm bunlardan sonra FaceApp uygulamasının, kullanıcılarının kişisel bilgilerini çaldığı yani data topladığı dedikoduları yayıldı. Uygulamayı ilk açtığınızda filtreleri kullanmak veya fotoğrafı işleyebilmek için sizden erişim izini isteniyor sizde doğal olarak kabul ediyorsunuz.

Edinilen bilgiye göre erişime onay verdikten sonra bilgilerimiz toplanmaya başlanıyordu. Bu algı kullanıcıların birçoğunu rahatsız etti. Şunu da belirtmekte fayda var ki, bu iddiaların doğruluğu henüz kanıtlanmış değil ancak
ister istemez FaceApp’ın popülerliğinin azalmasına sebep oldu. Bunu fırsat bilen Snapchat ise yeni bir yaşlandırma filtresi hazırladı.

Vestel MIX&GO ile zayıflatan smoothie yaptık

Artık Snapchat uygulamasından da yaşlanabilmek mümkün

Snapchat uygulamasını açtığınızda filtreler kısmında bu yeniliğe erişebilirsiniz. Tek yapmanız gereken filtreyi açıp kullanmak. Sola kaydırdığınız zaman daha genç görünebileceksiniz. Sağa kaydırdığınızda ise yavaş bir şekilde yaşlandığınızı aşama aşama izleyeceksiniz.

Filtrenin adı: Time Machine

Time Machine( Zaman Makinesi) filtresini bugünden itibaren güncelleme yaptığınız takdirde uygulamanızda mevcut olacak. Hem ön hem de arka kameralarda çalışabilecek. Bu da demek oluyor ki filtreyi dilediğiniz kişiye uygulayabileceksiniz.

Vestel MIX&GO ile zayıflatan smoothie yaptık

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz