Apple’ın yeni iPhone kılıfları satışta!

0
990 Okunma

Apple bugün itibariyle iPhone 11 , iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max için yeni batarya kılıflarını piyasaya sürdü. Bakalım bu yeni tasarım kılıflarının piyasa değeri ne kadar ve ne zaman Apple Store’dan sipariş edebileceğiz?

iPhone 11 ailesi için bataryalı kılıflar geliyor

Kılıf ile birlikte iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max için, özel bir kamera düğmesi de geliyor. Bu düğme, telefonun kilitli olup olmadığını zaman da kamera uygulamasını doğrudan başlatabilir. Düğmeye basılı tutunca video çekimi de yapılabiliyor ayrıca hızlıca bir kez basıldığında fotoğraf çekiyor.

Güzelliğinize güzellik katacak fotoğraf uygulamaları

Bu yeni çıkan akıllı batarya kılıfları, iPhone XR , XS ve XS Max için tasarlanan batarya kılıflarına benziyor. Piyasaya sürülen kılıflar iPhone’u korumak için yumuşak bir mikrofiber astarlı silikondan yapılmış olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca kasanın açılmasını ve çıkarılmasını kolaylaştırmak düşüncesiyle yumuşak bir elastomer menteşeyle tasarlandığını söyleyelim. Piyasaya sürülen bu kılıflar oldukça kullanışlı bir tasarıma sahip.

Aynı zamanda kılıflar oldukça kullanışlı bir tasarıma sahip. Apple, siyah, beyaz ve pembe kılıflarını satışa çıkarıyor, ancak iPhone 11 sürümü için sadece siyah veya beyaz kılıflar mevcut olacak. Bugün görücüye çıkan yeni kılıflar 129 dolardan satışa sunulacak bu da yaklaşık 734 Türk Lirası’na denk geliyor. iPhone 11 , iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max için tasarlanan kılıfları, 25 Kasım Pazartesi günü Apple Store’dan sipariş edilebilirsiniz.

Her çantaya sığabilen Motorola RAZR tanıtıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz