5 kullanışlı iPhone Widget’ı

0
929 Okunma

Apple, iOS 14’ü yeni özellikler ve iyileştirmelerle beraber geçen yıl itibariyle piyasaya sürdü. Ana ekranda widget desteği de yeniliklerden biriydi. Widget, sıkça kontrol edilmek istenen uygulamaların kolayca erişilmesine yardımcı olan araçlardır. Bu içeriğimizde sizler için 5 kullanışlı iPhone Widget’ını derledik.

Yapışkan Widget’lar

5-kullanisli-iphone-widget-i-1

Basit ve kullanışlı Yapışkan Widget‘lar, buzdolabınızın veya çalışma masanızın etrafındaki o küçük yapışkan notları anımsatıyor. Bir hatırlatıcı ayarlamak veya bir takvim girişi eklemek çok mu karmaşık geliyor? Ana ekranınıza yapışkan bir not yapıştırın.

Fitness

5-kullanisli-iphone-widget-i-2

Bu widget, fitness düşkünleri veya sağlık ve zindeliği öncelik listelerinin en üstüne koyanlar için hazırlanmıştır. Sizde onlardan biriyseniz etkinliğinizi takip etmenize yardımcı olması için bu iOS widget’ını kaydedin.

Piller

5-kullanisli-iphone-widget-i-3

Piller, iOS 14’te basit ama kullanışlı bir widget uygulamasıdır. iPhone’unuza bağlı tüm Bluetooth cihazlarıyla birlikte iPhone’un pil durumunu görüntüler.

Kişiler Widget’ı

5-kullanisli-iphone-widget-i-4

Kişiler widget’ı ile ana ekranınızda göstermek istediğiniz kişileri ayarlayabilirsiniz. Ardından, size gönderdikleri mesajlar, galerinizdeki fotoğrafları ve daha fazla bilgi de dahil olmak üzere bilgilerini görmek için herhangi bir kişiye dokunabilirsiniz.

Akıllı Yığın

5-kullanisli-iphone-widget-i-5

Listemizin son sırasında yer alan widget, en çok kullanılanlardan biri. Ana ekranınızda çok fazla widget tutmaktan da nefret ediyorsanız, bu widget’ı tek bir yerde tüm faydalı widget’lardan oluşan bir yığın oluşturmak için kullanabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz