A101 19 Ağustos aktüel kataloğu Xiaomi Mi Band 5 özellikleri

0
701 Okunma

A101 mağazalarının her hafta yenilenen aktüel kataloğundan ürünler incelemeye devam ediyoruz. Bu hafta özelliklerini detaylandıracağımız ürün Xiaomi Mi Band 5;

Xiaomi Mi Band 5 özellikleri

Mi Band 5, model ve tasarımsal olarak önceki modellerine benziyor. Ancak farklı gövde ve kayış renkleriyle satışa çıkıyor. Mi Band 5  1.1 inç renkli AMOLED ekrana sahip. Bluetooth 5.0 bağlantı özelliği bulunan akıllı bileklik; 30 dakika süreyle 50 metreye kadar suya dayanıklı kalabiliyor.

a101-19-agustos-aktuel-katalogu-xiaomi-mi-band-5-ozellikleri-1

Özel modeli NFC desteğiyle gelen bileklik; 11 farklı profesyonel spor moduna sahip ve kadın sağlığı için de özel modlar taşıyor. Ayrıca sağlık özellikleri tarafında gelişmiş sensörleriyle kan oksijen doygunluğu (SpO2) ölçüm desteği ve nabız ölçümü sunuyor. Kullanıma bağlı olarak 2 haftaya yakın pil ömrü bulunan model bağlandığı telefon kamerası için deklanşör görevi görebilmekte.

Son olarak uygun fiyata satın alabileceğiniz bu ürünü 19 Ağustos tarihinde; tüm A101 mağazalarından 229 TL‘ye satın alabilirsiniz. Dilerseniz A101’in online alışveriş sitesinden de bu ürüne sahip olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz