5 sn içinde makyaj fırçalarını temizleyen makine!

0
124 Okunma

Teknolojinin hayatımızın her alanına girdiğini ve işlerimizi kolaylaştırdığını hep söylüyoruz. Fakat bu kez robot süpürge, dikey ütü, milkshake makineleri gibi klasik ürünlerden bahsetmeyeceğiz. Kişisel bakımına önem veren ve makyaj yapmayı sevenlerin gözdesi olacak bir ürün ile karşınızdayız. İşte sadece 5 saniyede makyaj fırçalarını temizlenin teknolojik yolu.

5 saniyede fırçalarınızı temizleyin

Günlük hayatımızda ağır makyajlar yapmasakta bir fondöten BB krem ya da hafif renkli güneş kremlerini kullanıyoruz. Genellikle fırça yardımı uygulanan bu ürünler sürekli kullanıldığı için fırçalar çabuk kirlenebiliyor. Eğer makyaj fırçası temizliğini düzenli olarak yapmazsanız cildinizde oluşabilecek bazı problemlere kapı aralayabilirsiniz. Zahmetli olan bu fırça temizleme işlemini sadece 5 saniyeye indirgeyebilecek bir ürün önerisi ile geldik. Evet tahmin ettiğiniz gibi burada da teknoloji yardımınıza koşuyor. Birçok muadiline rastlayabileceğiniz ürünlerden bir tanesini deneyimledik. Ürünün özelliklerinden ve deneyimlerimizden kısaca bahsedelim.

Pil ile çalışan ürünü prizden bağımsız kullanabiliyorsunuz. Özel ara başlıkları sayesinde hemen her boyuttaki fırçalarınız ile uyumlu hale gelebilen ürün; özel su tankı ile geliyor. Su tankına bir miktar su ve tercih ettiğiniz bir temizleyiciyi dökerek işleme başlayabilirsiniz. Çok kısa sürede yüksek bir çevirme hızı ile fırçanızı temizleyebiliyor. Özel standı sayesinde temizlenen fırçalarınızı dik bir konumda sabitleyerek kurumaya bırakabilirsiniz. Neredeyse her kullanımdan sonra bile fırçalarınızı temizlemek isteyeceksiniz.

Ürünü detaylı görmek ve deneyimlerimizden faydalanmak için videomuzu YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. Ürün ile ilgili fikirlerinizi yorumlara bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz