Instagram’a bir dizi yeni özellik daha geliyor!

0
323 Okunma
Instagram

Sosyal medya platformları arasında ilk sıralarda yer alan Instagram, başarısını sürdürmek için geliştirmelere devam ediyor. Kullanıcı bildirimlerini dikkate alarak yeni özellikler geliştiren platform, farklı özelliklerin hazırlığına da girmiş durumda. İşte Instagram kullanıcılarını bekleyen bir takım özellikler.

Instagram gelişmeye hız kesmeden devam ediyor

Yeni hayatımıza giren özellikler, beta testleri ve hazırlık aşaması süren özellikler ile gündeme gelen Instagram hız kesmeden yoluna devam ediyor. Platformun tüm gelişmelere ek olarak yepyeni özellikler üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni gelişmelerin sıkı takipçisi Alessandro Paluzzi, bir takım detayları Twitter aracılığı ile yayınlamaya devam ediyor. Son günlerde adından bahsettiren özellikleri birlikte değerlendirelim.

Günümüzün yeni trendi NFT için Instagram daha fazla geç kalmadan adımlar atmaya başladı. Yeni bir koleksiyon alt yapısı geliştiren Instagram, NFT ödeme seçenekleri ile e-ticaretin sosyal medyadaki merkezi olacak. Buna ek olarak beğeni ve izleme sayısı gizleme işlemi artık daha geniş çerçevede yapılabilecek. Reels için geliştirilen bu özellik ile paylaştıktan sonra veya önce beğeni ve izleme sayısı gizleyebileceksiniz. Beğenilme kaygısı taşıyan ve istediği etkileşime ulaşamayan kişiler için çözüm olacak bu yöntem içerik paylaşımını da arttıracak.

Instagram sadece fotoğraf ve video paylaşımları ile ünlü olan bir platform değil. Hiç şüphesiz hemen her kullanıcının bir DM grubu ve eğlenceli sohbetleri vardır. Burada da belli düzenlemeler yapmaya çalışan platform “Broadcast Chats” adında bir özellik geliştiriyor. Bu özelliğe göre grup sohbetleri bir admin tarafından yönetilecek ve mesaj gönderme gibi işlemler kısıtlanacak.

Bunun gibi daha birçok özellik geliştirme aşamasında ve hayatımıza girmeyi bekliyor. Hem sohbet, hem sosyallik ile telefonlardan eksik olamayan platform çoğumuzun vazgeçilmezi haline gelmiş durumda.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz