Touchjet Pond ile duvarlar dokunmatik tablet

0
187 Okunma

Sürekli olarak gelişim içinde olan teknoloji işlerimizi dolayısıyla hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Touchjet Pond ile sunumlar daha kolay hazırlanabilir, duvarlar dokunmatik tablete dönüştürülebilir.

Akıllı ev projektörü LG HU85L

Touchjet Pond

Touchjet Pond, dokunmatik giriş kalemi ile projektöre bağlanabilen bir Android sistemi. Normal cep projektörlerinden biraz daha farklı ve kullanışlı olan Pond, 80 inçlik bir ekranı duvara yansıtabiliyor. Uzaktan kumandası ile programlar arası geçişi mümkün kılan Pond, dokunmatik giriş kalemiyle de yüzey üzerinde işlem yapmaya izin veriyor. Giriş kalemiyle yansıtılan yüzeye dokunabilir yüzey üzerinde çizim yapılabilir.

Touchjet Pond

İş yerinde yapılacak olan bir sunum, eğitim veya tasarım çalışmaları için oldukça kullanışlı olan Pond avuç içine sığabilir şekliyle tasarlanmıştır. Küçüklüğü sayesinde herhangi bir evrak çantasına kolayca sığabilir biçimdedir. Android işletim sistemine sahip olan  Pond normal bir projektör cihazı olarak çalışmak için diğer cihazlarla da eşleşebilir. Ayrıca , dört ayrı dokunmatik girişe izin vererek ekrana yansıtılan görüntü üzerinde dört ayrı kişinin işlem yapmasına da izin verir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz