Akıllı ev projektörü LG HU85L

0
528 Okunma

LG, CES bu yıl 90 inç görüntü gösterebilen HU85L’yi tanıttı. Peki, Akıllı ev sinema projektörü olarak tanıtılan LG HU85L’nin özellikleri ve fiyatı ne kadar?

2020’ye damga vuracak akıllı ev trendleri!

LG HU85L

HU85L özellikleri;

Akıllı ev sinema Projektörü olarak tanıtılan ve CES’te satışa sunulacağı söylenen LG HU85L’nin 2.700 değerinde ışık yeteneği olduğu tahmin ediliyor. LG ‘nin HU80KA modelinin 2500’lük ışık kapasitesi göz önüne alındığında yeni modelin daha parlak olması kullanıcılarını şaşırtmıyor. HU85L, kırmızı / mavi ışıklandırmalar için filtre yöntemini kullanırken HU80KA ve HDR10 uyumluluğunu da destekliyor. Ayrıca Bluetooth, Miracast ekran paylaşımı, WebOS arayüzü ve iki dahili 5-watt hoparlör de LG’ye dahil oluyor. 3 Kanal lazer sistemi ile oluşturulacağı iddia edilen renk kapsamının Rec.709’u ve DCI’yi de desteklemesi bekleniyor. 12 bit renk üretebilen LG‘nin kaynak materyalizminden bağımsız olarak daha iyi renkler elde edeceği söyleniyor.

LG HU85L

HU85L’in diğerlerinden en büyük farkı ise parlaklık ve renk dışında yapay zeka sistemini de kendine dahil etmesi. Bu defa LG, kendi akıllı ses yardımcının dışında Google asistanı da içine alan ThinQ Al sistemini de kapsıyor. LG HU85L’in perakende fiyatının ise 6.000 $ dolar civarında olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz