Hayat kurtaran pratik sağlık teknolojisi

0
287 Okunma
pratik sağlık teknolojisi

Ani ve acil durumlarda işinize yarayacak CPR yani kalp masajı koçu olarak adlandırılan LifeSaver, gerçekten de hayat kurtarıcı olabilir. VanBerlo tarafından tasarlanan ve hayat kurtaran pratik sağlık teknolojisi olarak konumlandırılabilecek bu cihaz sizi kalp masajı yapmaya yönlendiriyor.

Pratik sağlık teknolojisi

Pratik sağlık teknolojisi LifeSaver

Birisi aniden yere düştü ve kalp krizi geçiriyor ve kalp masajına ihtiyacı var ancak siz nasıl yapacağınızı bilmiyorsunuz, ne yapacaksınız? LifeSaver, erişilebilir ve öne çıkan yerlerde duvarlara monte edilebilir. Böylelikle LifeSaver bulunulan ortamda monte edildiği duvardan kolay bir şekilde alınabiliyor.

Cihaz yerinden çıkarıldığında altında yer alan 911 acil botunu sayesinde, acil servis ekipleri de siz kalp masajı yaparken gelebiliyor. Kalp masajı yapılması gereken kişinin göğsüne yerleştirdiğiniz bu cihaz sizi OLED tabanlı ekranı sayesinde yönlendiriyor ve kişiye CPR yapmanızı sağlıyor.

Pratik sağlık teknolojisi

Dokunmatik sensörler sizi tüm süreç boyunca yönlendiriyor. LifeSaver elektrotları doğru yerleştirmenize bile yardımcı oluyor ve göğüs kompresyonlarının yeri ve ritmi konusunda size rehberlik edebiliyor.

Her aşamayı size tek tek gösteren ve yapmanız gerekenleri detaylandıran bu cihaz kolay bir şekilde yapılan kalp masajı sayesinde hastanın hayatını kurtarıyor. Oldukça pratik olan bu cihaz ilk yardım eğitimi olmayan kişilerin bile kolaylıkla kullanabileceği bir ürün olarak karşımıza çıkıyor.

Halka açık ve toplu olarak bulunulan ofis gibi ortamlarda oldukça işe yarayacak bu cihaz kalp krizinden kaynaklı olarak hayatını kaybedenlerin sayısını azaltmayı hedefliyor.

Xiaomi elektrikli diş fırçası tek şarjla 25 gün kullanılıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz