Elon Musk beklenen Neuralink için tarih açıkladı

0
485 Okunma
Elon Musk Neuralink-00

Elon Musk Neuralink için kısa süre önce Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Neuralink adlı şirketine yönelik olan bu paylaşım bir etkinliği işaret ediyor. Elon Musk Twitter’da yaptığı paylaşımda cuma günü gerçekleştirilecek çevrim içi etkinliğini işaret etti ve burada geliştirilen Neuralink cihazını insanlara göstereceklerini müjdeledi.

Elon Musk Neuralink için tarih verdi

Elon Musk insan beynini bilgisayarlara bağlayacak olan Neuralink şirketinin geliştirdiği ürünle dikkat çekmeyi başarılıyor. Türkiye saati ile gece yarısı 01.00’da gerçekleştirilecek çevrim içi etkinlikte, Neuralink’in geliştirdiği cihaz da gösterilecek. Şu zamana kadar oldukça gizli olan ve çalışmaları da bu noktada fazla detaylandırılmayan şirketin bu cihazı, yapay zekanın insanlarla entegrasyonu ve bilgisayar beyin arayüzleri için önemli bir adım olacağı söyleniyor.

Söz konusu cihazın insanlara takılmasıyla birlikte düşünce gücü sayesinde bilgisayar, akıllı telefon gibi cihazların kontrol edilmesi mümkün hale gelebileceği aktarılıyor. İnsanların yapay sinir ağları ile bilgisayar, robot ya da diğer elektronik cihazlar ile kontrolün edilmesine yönelik olan bu şirket, önemli eşikleri geçtiğini cuma günkü etkinlikte duyuracak.

NASA Elon Musk ile birlikte tüm insanları milyarder yapabilir!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz