Samsung Galaxy Buds Live için yeni renk seçeneği

0
548 Okunma
Samsung Galaxy Buds Live kirmizi-00

Samsung Galaxy Buds Live için farklı bir tasarımı tercih etmiş, kullanıcıları da bu noktada etkilemişti. Özellikle bronz rengi ile Samsung Galaxy Note 20 ailesi uyumlu hale geliyor. Yeni ortaya çıktığı kadarıyla siyah, beyaz ve bronz renklerine yeni bir seçenek ekleniyor.

Biliyorsunuz farklı renklerde seçeneklerin eklenmesiyle kullanılan aksesuarlar, diğer kişilerden ayrılmayı daha kolay hale getiriyor. Bazıları için tercih edilen renk kimlik ile bile ilişkilendiriliyor. Bu noktada kırmızı rengin tercih edildiği yeni model canlı renkleri sevenlerin tercihleri arasında yer alacak.

Samsung Galaxy Buds Live kırmızı rengiyle buluşuyor

Samsung Galaxy Buds Live kirmizi-00

Kırmızı renginin tercihler arasında girdiğini söyleyebiliriz. Kulaklık şimdilik Güney Kore’de olmak üzere kırmızı renk seçeneğinin eklendiği duyuruldu. İddialı olmayı sevenler için güzel bir tercih olacak kırmızı kulaklıklar, parlak yapıda. Kırmızı renkli telefonlarını da gördüğümüz Samsung için kulaklığın bu renk seçeneğinin henüz küresel pazarda karşımıza çıkıp çıkmayacağını bilmiyoruz.

Hatırlatmak gerekirse, Galaxy Buds kulaklıklar ile ilgini gündemde bir konu bulunuyor. Bu sevilen kablosuz kulaklıklar 32 ve daha üstü derecelerdeki sıcaklıklarda ısınıyor ve kullanılmaz hale geliyor. Kullanıcılar tarafından bu sorunun bildirilmesiyle ortaya çıkan ısınma sorunu noktasında henüz bir gelişme yaşanmamış olsa da, Samsung’un Galaxy Buds kulaklıkları için yeni bir güncelleme duyurması ile bu sorunu çözmesi bekleniyor.

Galaxy Buds Plus pembe ve kırmızı renkleriyle çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz