Samsung üç farklı katlanabilir telefon çıkarabilir

0
1.075 Okunma
Samsung üç farklı katlanabilir telefon

Samsung’un yeni piyasaya sürdüğü Note 20 ailesi dikkat çeken performans göstermeye devam ediyor. Bunun yanında Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonlar üzerine daha da yoğunlaştığı ortaya çıktı. Samsung Galaxy Z Flip ile birlikte katlanabilir telefonlar noktasında başarısını ortaya koymuştu. Bunlara ek olarak Samsung üç farklı katlanabilir telefon çıkaracak deniyor.

Samsung üç farklı katlanabilir telefon ile karşımıza çıkabilir

Samsung uc farkli katlanabilir telefon

Söz konusu iddia ise bir Twitter hesabının yaptığı paylaşımla ortaya çıktı. Söylenene göre, Samsung’un katlanabilir bu yeni akıllı telefonlarından birisi hem içe hem dışa doğru katlanabilecek, bir diğeri ise katlanabilir olmasına rağmen uygun fiyatlı olacak.

Katlanabilir telefonlar her ne kadar dikkat çekse de hâlâ çok yüksek fiyatlara ulaştığı için az kişiye ulaşıyor. Bunun için Samsung’un bu yeni akıllı telefon modelleri merakla bekleniyor. Çok da takipçisi olmayan ve bu sebeple yapılan paylaşımın güvenirliği tartışılır olsa da hwangmh01 adlı Twitter hesabına göre, Samsung Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold Lite ve Galaxy Z Fold S olmak üç farklı telefon üzerinde çalışıyor.

Twitter hesabının iddiasına göre, Galaxy Z Fold 3, bir sonraki amiral gemisi olabilir ve bu oldukça ilginç.

Samsung Galaxy Buds Live için yeni renk seçeneği

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz