Google Haritalar, eksik yolları düzenlemenize izin verecek

0
333 Okunma

Google Haritalar platformunu daha bilgilendirici ve doğru hale getirmenize yardımcı olacak yeni özellikler duyurdu. Uygulamaya gelecek yeni özellik ile kullanıcılar haritaya eksik ya da yeni yolları ekleyebilecekler. Ayrıca hatalı yollarda düzenlemeler yapabilecekler. İşte detaylar:

Google Haritalar’da yeni dönem

Google, Haritalar uygulamasını daha bilgilendirici ve daha doğru hale getirebilmek için kullanıcılarla iş birliğine gidiyor. Şirket bu yeni özellik ile yeni yolların Google Haritalar’da daha hızlı yer almasını ve hatalı bilgilerin kullanıcıların desteğiyle daha kısa sürede düzenlenmesini sağlamak istiyor.

Ayrıca Google, önümüzdeki haftalarda Haritalar’da bir kuruluşun fotoğraflarını yüklemenize olanak tanıyan yeni bir özelliği daha kullanıma sunmayı planlıyor. Kısa bir metin açıklamasıyla dilediğiniz bir yerin fotoğraflarını uygulamaya yükleyebileceksiniz. Herhangi birinin Haritaları düzenlemesine izin vermek risk teşkil etmektedir. Bu nedenle Google Haritalar, insanların yanlış bilgi eklemesini önlemek için yayınlamadan önce yol güncellemelerine katkıda bulunacaktır. Özelliğin önümüzdeki aylarda 80’den fazla ülkede kullanıma sunulması planlanmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz