Xiaomi’nin yeni süper sessiz kliması tanıtıldı

0
743 Okunma

Xiaomi akıllı ev aletlerinden çeşitli aksesuarlara kadar birçok ürün üretip tüketicilerin beğenisine sunmakta. Firma bugün yeni ürünü süper sessiz MIJIA adındaki yeni klimasını tanıttı. İşte detaylar:

Süper sessiz MIJIA klima

Xiaomi, yeni ürünü süper sessiz MIJIA adındaki yeni klimasını tanıttı. Bu yeni klimanın akıllı rüzgâr kontrolü, enerji verimliliği seviyesi ve güç tasarrufu gibi birçok özelliği bulunmakta. Ayrıca klimanın kumandasında uyku modunu açmak için kullanılabilecek özel bir düğme de bulunuyor. Ürün, insanların uyku sırasında değişen vücut ısısına göre derecesini ayarlayabiliyor.

Ayrıca klima uyku modu açıldığında, ekran ışığı otomatik olarak kapanıyor ve çalışma sesi 18 desibele düşüyor. Anti-direkt üfleme işlevi etkinleştirilerek kullanıcı için ideal bir uyku ortamı sağlıyor. Ortamın nemini algılamasını sağlayan; yeni nesil sıcaklık ve nem ikili kontrol teknolojisi ile donatılan klima; 0,5° C’lik hassas kontrolü de destekliyor. Ayrıca Mijia klima uyku durumunu algılamak için Mi Band ile bağlantı kurabiliyor. Klima şu an Çin’de satılıyor. Ancak Türkiye’ye ne zaman geleceği hakkında net bir tarih bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz