Twitter’da yeni bir dönem başlıyor! Süper takip kullanıcılara açıldı

0
90 Okunma
twitter süper takip

Sosyal medya ppşlatformu Twitter, kendine özgü yapısı ile rakiplerinden ayrı bir köşede yer alıyor. Kullnıcı deneyimini arttıran birçok yeni özelliği bünyesine katan Twitter; yeni ve ücretli bir döneme geçeceğinin duyurusunu yapmıştı. Ufak çaplı başvuruların yapıldığı Süper Takip dönemi artık tüm kullanıcıların erişimine açıldı. İşte detaylar.

Süper Takip nedir? Fiyatlar nasıl?

Twitter süper takip

Ücretsiz bir platform olan Twitter bu yeni dönem ile sesini daha büyük bir kesime duyurmak isteyen kullanıcılara yeni bir kapı aralayacak. Artık aylık 2.99 dolar, 4.99 dolar veya 9.99 dolar vererek bir kişinin süper takipçisini olmanız mümkün. Peki bu özellik bize neler kazandırıyor?  Şöyle ki paralı abone olarak özel içerikler, destekçi rozeti, özel indirim ve bültenler ve grup erişimi gibi özelliklerden faydalanmanız mümkün. Bu takipçiler için atılan özel tweetler normal kullanıcıların erişimine kapalı olacak. Özellikle büyük sayfaların ve fenomenlerin dikkatini çekecek olan bu özellik herkes tarafından kullanılamayacak. Amacına daha doğru hizmet edebilmesi için bazı şartlar aranıyor. Süper Takip sürecine dahil olabilmeniz için en az 10 bin takipçiye sahip olmanız gerekiyor. Sadece bu da yeterli değil. Takipçi kısıtının yanı sıra; son 30 gün içerisinde en az 25 tweet atmış olma zorunluluğu aranıyor.

Instagram’da birinin sizi engellediği nasıl anlaşılır?

Özellik şimdilik sadece Amerika ve Kanada’daki kullanıcıların erişimine açıldı. Ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı henüz bilinmiyor.

Yeni ücretli Twitter dönemi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz