TCL, robot süpürge ve hava temizleyici modellerini Türkiye‘de satışa sundu

0
355 Okunma

Dünyanın sayılı teknoloji üreticilerinden biri olan TCL, Türkiye’deki ürün ekosistemine yeni bir robot süpürge ve hava temizleyici ekledi. TCL robot süpürge modellerinden Sweeva 2000, Breeva hava temizleyici serisinden A1C ve A2 modelleri Türkiye’de satışa sunuldu.

Televizyondan kontrol edilebiliyorlar

Başarılı elektronik ürünler üreten şirket, Türkiye’de daha fazla modeli satışa sunmayı hedefliyor. Bugün satışa sunulan Sweeva 2000’nin ailesinden Sweeva 6000 ve 6500 Mart ayında ülkemize gelecek. CES ödüllü ürünler TCL Home mobil uygulaması ile kontrol edilebilmesinin yanı sıra doğrudan TCL televizyonların ekranından da kontrol edilebilmekte.

tcl-robot-supurge-ve-hava-temizleyici-modellerini-turkiye-de-satisa-sundu-1

Lazer navigasyon teknolojisini kullanan robot süpürgeler süpürürken zemininizi sterilize ederek, bakteri ve virüsleri öldürüyor. Düşme ve çarpışma önleme sensörü ile donatılmış akıllı koruma sistemi bulunan robot süpürge ailesi, siz evde yokken bile güvenle programlanıp kullanılabilmekte.

Breeva hava temizleyiciler ise HEPA filtre ve çift sensör teknolojileriyle geliyor. Örneğin Türkiye’de bugün satışa sunulan Breeva A2 modeli hem hava temizleyici, hem de nemlendirici özelliği taşımakta. A1C ve A5 modellerinde yer alan Shield TM UV-C teknolojisi havadaki virüslerin DNA ve RNA’sını yok ederken A2 modelinde yer alan Shield TM Anion havadaki daha ince partiküllerin çökmesini sağlıyor. Son olarak TCL robot süpürge ve hava temizleyicinin Türkiye fiyatları şu şekilde;

TCL Sweeva 2000 robot süpürge: 3.990 TL

Hava temizleyicisi : 2.290 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz