A101 10 Şubat aktüel kataloğu Schafer Kahve Keyfi Türk Kahvesi Makinesi

0
1.043 Okunma

A101 aktüel kataloğunda bu hafta yine birbirinden farklı ürünler yer alıyor. Bizler de bu ürünlerini incelemeye devam ediyoruz. Bu haftanın ürünü Schafer Kahve Keyfi Türk Kahvesi Makinesi…

Schafer Kahve Keyfi Türk Kahvesi Makinesi özellikleri

Gündelik hayatta oldukça kullanışlı olabilecek Schafer kahve makinesi, 500-600 Watt ısıtma gücüne sahip. 500 ml su kapasiteli makinenin 2 farklı pişirme fonksiyonu bulunmakta bunlar; normal ve ağır ateşte pişirme (közde) fonksiyonu.

a101-10-subat-aktuel-katalogu-schafer-kahve-keyfi-turk-kahvesi-makinesi-1

10 saniyede otomatik kapanma ve aşırı ısınma emniyeti sistemine sahip olan makine sayesinde; siz işlerinizi yaparken kahvenizi de gönül rahatlığı ile hazırlayacaksınız. Kahve ölçüm kaşığı ile gelen Schafer kahve makinesi 4 fincan kapasiteli. Teknolojik özellikler barındıran makine taşmayı önleyen algılama teknolojisi ile gelmekte ayrıca sesli ve ışıklı uyarı sistemine sahip.

Piyasaya göre oldukça uygun fiyata satın alabileceğiniz Schafer Kahve Keyfi Türk Kahvesi Makinesi; 10 Şubat günü A101 marketlerde satışa çıkıyor. Siz de bu ürünü almak istiyorsanız 10 Şubat tarihinde A101 mağazalarından 399 TL’ye satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz