A101 11 Kasım aktüel kataloğu Schafer Vacumm Dik Süpürge

0
286 Okunma
schafer vacuaSchafer Vacumm Dik Süpürgemm dik süpürge

A101 aktüel kataloğu ile bu hafta yine birçok ürün yer alıyor. Küçük ev aletleri, televizyon ve beyaz eşya seçenekleri gibi farklı kategorilerin yer aldığı katalogda; bu hafta tercihimiz Schafer Vacumm Dik Süpürge oldu. Siz de özelliklerini merak ettiğiniz ürünleri yorumlar kısmından bize yazabilirsiniz.

A101 4 Kasım aktüel kataloğu PHILIPS TAT1215BK Bluetooth Kulaklık

Schafer Vacumm Dik Süpürge özellikleri ve fiyatı

 

Robot süpürgelerin yaygın olarak kullanıldığı bu dönemde klasik süpürgelere olan ilgi bir miktar azaldı. Fakat fazla yer kaplamayan gün için pratik temizlik yapmanızı sağlayacak dik süpürgeler hala gözde ev ürünlerinden. Siz de dik süpürge arayışındaysanız 11 Kasım tarihinde A101 mağazalarına gitmeyi unutmayın. İşte Schafer Vacumm Dik Süpürge özellikleri;

  • Motor gücü: 900 Watt
  • Emiş gücü: 150 Watt
  • Ses seviyesi (dB): 75
  • Toz hacmi: 1 litre
  • Kablo uzunluğu: 5 metre

Elektrikli dik süpürge kolay kullanılır yapısı ve temizlenebilir toz haznesi ile günlük temizliklerine eşlik edecek. Ergonomik sapı sayesinde konforlu kullanım sunan süpürge, 2 yıl garantiye sahip. Bu ürüne 11 Kasım tarihinde A101 mağalarından ulaşabilirisiniz. Ürünü daha detaylı incelemek için A101 aktüel kataloğunu ziyaret edebilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz