A101 4 Kasım aktüel kataloğu PHILIPS TAT1215BK Bluetooth Kulaklık

1
1.450 Okunma
a101-6-ocak-aktuel-katalogu-philips-tat1215bk-kulaklik

A101 aktüel kataloğu ile bu hafta incelemesini yaptığımız birçok ürün geliyor. Daha önce de aktüel kataloğunda yer alan Lenovo Tab M7 Tablet ve Piranha akıllı saat inceleme yazılarına sitemizden ulaşabilirsiniz. Bu hafta kablosuz kulaklık arayışında olanlar için güzel bir seçenek yer alıyor. İşte karşınızda PHILIPS TAT1215BK Bluetooth Kulaklık özellikleri ve fiyatı.

PHILIPS TAT1215BK Bluetooth Kulaklık özellikleri ve fiyatı

PHILIPS TAT1215BK Bluetooth Kulaklık

Kablosuz kulaklıklar çıktığından bu yana hemen hemen her kullanıcının gözdesi haline geldi. Özellikle su ve tere dayanıklılığı, rahat kullanımı ile ön plana çıkan kulaklıkların birçok çeşidi bulunuyor. TAT1215BK Bluetooth Kulaklık; 6 mm neodimyum sürücüler sayesinde yüksek performans ses kalitesi sunar. Ayrıca hafif ve ergonomik tasarımı sayesinde tüm gün sorunsuz kullanabilirsiniz. Akıllı eşleştirme özelliği sayesinde kutudan çıkarıldığı an cihazlar ile eşleşir ve sonraki süreçte otomatik eşleşme sağlar. Kulaklıklar tek şarj ile 6 saat oynatma süresine sahipken; kutusu ile birlikte toplamda 18 saat kullanım ömrüne sahiptir. Üzerinde yerleşik bulunan düğmeler sayesinde aramalarınızı, müziği ve sesli asistanınızı kontrol edebilirsiniz. Yankı özelliği bulunan kulaklık ile özellikle aramalar konusunda oldukça iyi performans sunar. IPX4 ile gelen cihaz; tere ve su sıçramalarına karşı da dayanıklı.

A101 ayrıcalığı ile daha uygun fiyata satın alabileceğiniz ürünü 4 Kasım tarihi itibari ile mağazalarda ve onlineda bulabilirsiniz. PHILIPS TAT1215BK Bluetooth Kulaklık fiyatı 249 TL’dir. Ürünü daha detaylı incelemek için buraya tıklayınız.

1 Yorum

  1. reklamı olan ama hiç bir a101 de olmayan kulaklık bakmadıgım a 101 kalmadı getiremiceniz bir ürünün reklamını neden yaparsınız bende onu anlamadım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz