A101 14 Ocak aktüel kataloğu Tefal buharlı ütü özellikleri

0
1.322 Okunma

A101 her hafta farklı ürünler ile müşterilerine büyük avantajlar sunuyor. Biz kadınlar için de güzellik, bakım, küçük ev aletleri gibi bir çok teknolojilik ürünü uygun fiyatlarla satışa sunuyor. Biz de her hafta gelen ürünlerden bir tanesini sizinle paylaşacağız. A101 14 Ocak aktüel kataloğu bu hafta yine çok çeşitli ürünler ile geliyor. Bu haftaki inceleme konumuz Tefal Easygliss FV3951 buharlı ütü.

Tefal Easygliss FV3951 Buharlı Ütü incelemesi

A101 14 Ocak aktüel kataloğu Tefal Easygliss FV3951 Buharlı Ütü

2400W gücündeki Tefal, bu ütüsünde Durilium teknolojili taban kullanıyor. Bu özellik kullanıcıların daha hızlı ve kolay ütü yapabilmesi için geliştirildi. Durilium sayesinde daha kaygan bir yapıya sahip olan ütünün tabanında diğer ütülerin aksine buhar hem uç kısımdan hem de tabanın ortasından yayılarak daha etkili ütüleme sağlar. Hassas kıyafetleri ütülerken ütümüzü daima daha düşük derecelere getiririz. Bu durumda tabanda su damlatmaları meydana gelebiliyor. Tefal Easygliss ütü düşük ısıda bile Anti Drip su damlatmama özelliği ile lekesiz ütü yapmanıza imkan sağlıyor.

Kazanlı ütü ile normal ütü arasındaki farklar

Kırışıklığı zor açılan kıyafetleriniz için yüksek derece buhar verebilirsiniz. İstediğiniz durumlarda turbo buhar gücünü aktif ederek dakikada 120 gr’a kadar buhar akışı sağlayabilirsiniz. Eğer sürekli buhar tuşu ile uğraşmak istemiyorsanız otomatik buhar tuşuna basarak cihazın kıyafetlere göre buhar vermesiniz sağlayabilirsiniz. Ayrıca cihazınızın su dolum noktası da rahat dolum yapabilmesi için ekstra geniş olarak tasarlanmış.

A101 14 Ocak aktüel kataloğu Tefal buharlı ütünün özelliklerini sizler için listeledik. 14 Ocak’ta satışa sunulacak ütünün fiyatı ise 399 TL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz