A101 15 Temmuz aktüel kataloğu kiwi portatif blender özellikleri

0
504 Okunma
kiwi portatif blender

A101 aktüel kataloğu ile her hafta yüzlerce ürünü uygun fiyat ile satışa sunuyor. İçerisinde giyimden beyaz eşyaya farklı kategorilerin yer aldığı katalogta bizde sizler için teknolojik ürünlerin incelemesine yer veriyoruz. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte soğuk içeceklere olan ilgi arttı. Hem sağlıklı hem de soğuk şeyler içmeyi sevenler için bu hafta aktüel kataloğunda iyi bir seçenek yer alıyor. Gelin hep birlikte kiwi portatif blender özelliklerine yakından bakalım.

kiwi portatif blender özellikleri ve fiyatı

kiwi portatif blender 2

Küçük ev aletleri kategorisinde yer alan blenderlar, mutfakta işimizi kolaylaştıran ürünler arasında yer alıyor. Bu ürün artık sadece yemek yaparken değil, sağlıklı içecek yaparken de kullanılıyor. Ev tipi blenderlar;  genellikle geniş haznelere sahip, ağırlık olarak taşınabilir konumda bulunmayan ve elektrik enerjisi ile çalışan ürünler. Ayrıca içerisinde yapılan birçok içeriği kısa vadede tüketmeniz gerekiyor. Portatif blender tam da bu noktada imdadınıza koşuyor. Sporda, okulda, iş yerinde kullanabileceğiniz şarjlı kiwi portatif blender; günün her anında sağlıklı içecekleri yanınızda taşımanıza imkan tanıyor. İşte blenderın özellikleri;

  • 250 ml kapasite
  • Paslanmaz çelik bıçak
  • 1800 mAh pil
  • Korumalı başlatma düğmesi,
  • Otomatik program ile 45 saniye çalışma
  • Boş çalışırken otomatik durma
  • Şarj gösterge ışığı

Şarj ederek yanınızda taşıyabileceğiniz blenderın en güzel özelliklerinden bir tanesi korumalı başlatma düğmesi. Bu düğme sayesinde çantanızda veya arabanızda kullanırken yanlışlıkla tuş kısmına basmanız halinde blender çalışmıyor. Kutu içeriğinde gelen şarj kablosu ile ürünü şarj edebiliyorsunuz. Ayrıca ürünün 2 yıl garantisi de var. Pembe, kırmızı ve mavi olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunan ürünün A101 aktüel fiyatı piyasaya göre oldukça uygun. Ürünü 22 Temmuz tarihinde A101 mağazalarından 89,95 TL’ye satın alabilirsiniz.

Akıllı beşik nedir? Ne işe yarar?

Merak ettiğiniz ve deneyimlememizi istediğiniz ürünleri yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz