Akıllı beşik nedir? Ne işe yarar?

0
782 Okunma
Cradlewise akıllı beşik

Yeni ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracak birçok ürün bulunuyor. Teknolojinin de içine dahil olduğu bazı ürünler ile anne-baba olmanın yorucu taraflarını bir kenara bırakabilirsiniz. Akıllı beşik teknoloji sayesinde bebeğinizin uykuya dalmasını beklemek için uzun süreler harcamanıza gerek kalmayacak. İşte akıllı beşik hakkındaki tüm detaylar.

Satın alabileceğiniz en iyi otomatik ana kucağı modelleri

Bebekler için tercih edebileceğiniz beşikler

Cradlewise  akıllı beşik

Evinize yeni bir üyenin katılıyor olması sizde büyük heyecan uyandırır. Yeni bireyiniz için birçok ürün satın almanız gerekiyor. Bebeğinizin rahatı ve sağlığı için satın almanız gereken ürünlerin başında beşik geliyor. Bebek sağlığını tehdit etmeyen ve bedeni için uygun yatak tercihi en önem verilen konulardan. Piyasa da bu alanda birçok ürün var. Farklı özelliklerdeki beşiklerden sizin için en uygun olanı seçmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Eğer bebeğiniz ile aynı odada kalmayı tercih ediyorsanız öncelikle anne yanı yatakları tercih edebilirsiniz. Fakat bu yataklar ortalama beş aya kadar bebeğinizin kullanabilmesi için tasarlanmıştır. İlerleyen dönemde yeni bir yatak satın almanız gerekir. Diğer bir seçeneğiniz ise dönüştürülebilir yataklar. Bu yataklar kendi içerisinde de çeşitlere ayrılıyor. Yenidoğandan itibaren kullanmaya başlayacağınız bu yatakları uzun yıllar dönüştürerek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Akıllı beşik nedir?

Cradlewise

Yatak tercih büyük olasılıkla bebeğinizin uykuya geçiş süresini etkiler. Bazı bebekler uykuya geçiş konusunda zorluk yaşar. Hafif sallamalar veya salınım hareketleri onlara anne karnındaki hissiyatı verdiği için daha rahat uykuya dalarlar. Tam bu noktada devreye akıllı beşik sistemleri geliyor. Anne-babaların işlerini kolaylaştıracak bu beşikler tam bir teknoloji harikası. Sakinleştirici müzikler, hafif ışıklar ve otomatik sallama gibi özellikleri bulunan bu beşikler; uzaktan kumanda ile kontrol ediliyor. Bunlara ek olarak daha gelişmiş modellerde akıllı telefonunuz ile durumu görüntüleme veya kontrol etme, bebek uyandığında devreye girerek bebeği sakinleştirme özelliğine sahip olabilirler. Bu sayede sık uyanan bebekler için her defasında uykunuz bölünmez.

Farklı fiyat aralıklarına sahip bu beşiklerin çeşitli birçok özelliği var. Otomatik veya manuel devreye giren, uzaktan kumandalı veya kurmalı gibi farklı özellikler ürünün fiyatında farklılıklar oluşturuyor. Akıllı beşiklere örnek olarak Cradlewise akıllı beşik gösterilebilir. Bu ürünün bir mobil uygulaması ve üst düzey özellikleri var. Üstelik bu beşiği yalnızca 5 aya kadar değil uzun yıllar kullanabilirsiniz. Otomatik algılama sistemi, uzaktan kumanda edilebilmesi ve mobil uygulama ile kontrol edilebilmesi bir ebeveynin gece uykular için büyük avantaj sağlar. Bu ve benzer özelliklere sahip birçok ana kucağı da mevcut. Otomatik sallanır ana kucağı modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz