A101 15 Temmuz aktüel kataloğu Royaltea Çay Makinesi özellikleri

0
361 Okunma

A101 aktüel kataloğunda her hafta olduğu gibi bu hafta da birbirinden avantajlı ürünler yer alıyor. Bu hafta katalogdan seçip sizler için detaylandırdığımız ürün ‘Homend 1742H Royaltea Çay Makinesi’

Homend 1742H Royaltea Çay Makinesi özellikleri

Uygun fiyatlı ve gündelik hayatta oldukça kullanışlı olabilecek Royaltea çay makinesi, 1 litre kapasiteli Alman Schott cam demliğe sahip. Sağlığa zararlı Bisfenol A içermeyen çay makinesinin 1,9 Litre su haznesi ve çay filtresi  bulunmakta. Ayrıca makine 360 derece dönebilme, otomatik kapanma, kablosuz kullanım gibi özelliklere sahiptir. Kaynama göstergesi ve su seviyesi göstergesi özellikleri de bulunmaktadır.

a101-15-temmuz-aktuel-katalogu-royaltea-cay-makinesi-ozellikleri-1

1800 W enerji ile çalışan makinenin belli bir süre çay alınmadığı zamanlarda otomatik sıcak tutma özelliği de bulunmaktadır. Ayrıca susuz çalışmama emniyetine sahip olan Royaltea çay makinesi özel tasarımlı kapağı sayesinde sadece su ısıtmak için de kullanabilmektedir. Hem şık hem de işlevsel özellikler sunan Homend 1742H Royaltea Çay Makinesini 15 Temmuz’da tüm A101 mağazalarından 239 TL‘ye satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz